Кандидат-кметът за пловдивския район „Източен“ Иван Стоянов: Благоустрояваме зоната около стадион „Христо Ботев“

  • 18 октомври 2019 11:43

  • 130
  • 0
Кандидат-кметът за пловдивския район „Източен“ Иван Стоянов:  Благоустрояваме зоната около стадион „Христо Ботев“
©

Много млади хора от квартал „Чайка“ дойдоха на среща с кандидата на ГЕРБ за кмет на „Източен“ Иван Стоянов, за да разберат какви са вижданията му за развитието на тази част от района.

Сред важните си задачи той открои бъдещото благоустрояване на целия квартал „Каменица 2“, част от който е „Чайка“. Тук се намират двата най-големи и хубави парка в района, които носят същите имена. Иван Стоянов сподели идеите си парк „Каменица“ да се обогати с още зеленина и детски кътове за игра, да се направят водни атракции, да се утвърди като място за забавления и празнични фестивали, а парк „Чайка“ да се развие като пространство за релакс и почивка.

Специално внимание ще обърне на зоната около стадион „Христо Ботев“. След изграждането му там ще стане още по-оживено. Затова предвижда ремонт на улиците „Варшава“, „Лозенград“ и „Варна“, оформяне на паркоместа, озеленяване, изграждане на детски площадки. Според него е крайно време паважната част на „Богомил“ да бъде реконструирана и улицата да се свърже бул. „Санкт Петербург“.

Иван Стоянов гарантира, че бързо и ефективно ще решава всеки поставен от гражданите проблем, като за целта ще предложи удобни комуникационни връзки с районната администрация.  Той и кандидатите за общински съветници Христина Кашилска, Златин Велев и Атанас Кунчев, които също участваха в срещата, призоваха на местните избори на 27 октомври жителите на „Източен“ да гласуват за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.  

Последвайте канала на

Novini.bg
130 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини