Младен Младенов - кандидат за кмет на район “Връбница” от ГЕРБ: Гордея се, че обновихме образователната среда в района

  • 18 октомври 2019 10:55

  • 1273
  • 2
© Novini.bg

Гордея се, че обновихме образователната среда в район “Връбница”. Имаме на 100 % обновени училища, ще подобрим и средата в дворовете. Ремонтирахме старите детски градини и изградихме две нови. Това е едно от основните неща, с които можем да се похвалим. Надявам се, че с новата детска градина в кв. “Обеля”1 ще покрием нуждите в района. Това заяви в студиото на Izbori.bg Младен Младенов - кандидат за кмет на район “Връбница” от ПП ГЕРБ.

“Въпреки, че решихме доста проблеми, имаме и несвършени неща. Предстои ни ремонт на "Ломско шосе". Продължаваме да ремонтираме и вътрешнокварталните улици – това ще е нещо, на което ще обърнем повече внимание в следващия мандат”, каза още Младенов.

“Вървим с бързи темпове по изграждането и на канализация. В момента се изгражда канализация и се асфалтира улица в кв. “Модерно предградие”, допълни кандидатът на ГЕРБ.

"Унищожихме 2-3 гета в района. По време на ремонтните дейности по канализацията в кв. "Модерно предградие" разрушихме всички катуни по пътя. След разрушаването на незаконните постройки се чисти и се изграждат паркове, така че да не се завръщат", разкри Младен Младенов.

“Сигурността в района е добра, въпреки всичко има кражби и нелегални мигранти в кв. “Модерно предградие”. По този въпрос се изграждат камери, които да следят ситуацията. Битовите кражби не са най-големият проблем на район “Връбница”, а нерегламентираните сметища. Налага се да чистим тези сметища, а този ресурс можеше да се използва по други наболели проблеми", коментира кандидатът на ГЕРБ за кмет на район “Връбница”.

"Има изградени социални жилища, които настаняват и търсят работа на тези хора”, отговори той на въпрос за ромската интеграция в района.

Младен Младенов заяви и какво възнамерява да направи с екипа си в сферата на озеленяването, детските площадки и така да се подобри начинът на живот на жителите. В момента, той разкри, че се прави фитнес площадка, който ще бъде със съвсем свободен достъп.

Кандидатът призова всички, както и досега, да сигнализират за всякакъв вид нарушения.

Младенов разкри, че предстои голяма реорганизация на транспорта и обеща, че ако спечели следващ мандат ще се изпълни 90% от всички проекти.

Последвайте канала на

Novini.bg
1273 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Враг

2019.11.03 | 22:15

2

Това е най големия измамник лицемер и лъжец корумпиран от всичко кметове и хора в страната ни

k

2019.10.18 | 12:19

1

С чужда пита прави помен. В цяла София 'обновиха' училищата - боядисаха ги и толкова. И това стана с пари от голямата община. фандъкова да се хвали - ок, но тоя ....

Добави коментар

Водещи новини