Кандидатът за кмет на район ''Изгрев'': Вратите ни са отворени за всеки един гражданин

  • 17 октомври 2019 15:31

  • 689
  • 3
©

Вратите на общинската администрация са отворени за всеки един гражданин. Ежедневно се срещаме с хората по кварталите, по междублоковите улички, комуникираме си чрез интернет. Основните проблеми са свързани с паркирането и с вътрешнокварталната инфраструктура, която е доста стара и амортизирана и трябва да бъде подменена с нова. Изграждането на улично и алейно осветление също са сред приоритетите ни. Това заяви кандидатът за кмет на район ''Изгрев'' от ПП ГЕРБ Цветомир Жеков в интервю за Izbori.bg

Кандидатът за районен кмет обясни, че улици като ''Жолио Кюри'' и ''Атанас Далчев'', които са основните пърти артерии в района, имат нужда от цялостна реконструкция. По думите му осветлението също ще бъде подменено, особено в междублоковите пространства.

Цветомир Жеков разясни, че в района има строителство, но в никакъв случай не може да се говори за презастрояване.

,,Мога да кажа, че районът е чист. Да, получаваме сигнали за изхвърляне на едрогабаритни отпадъци от строителни фирми, но реагираме веднага. Контролът е ежедневен и където установим нарушение, налагаме санкции'', сподели той и допълни, че в района предстои монтирането и на видеонаблюдение.

По отношение на паркирането кандидатът за районен кмет съобщи, че ще бъде изграден паркинг от руското посолство до Телевизионната кула, като за целта вече има изготвен проект, който е за 86 автомобила.

,,Предвиждаме изграждането и на подземни паркинги. Даже вече проведох среща с Камарата на строителите и с представители на една австрийска фирма, която е специализирана именно в изграждането на подземни паркинги. Нашето желание е да се правят повече подземни паркинги, за да не се отнема пространство. Разбира се, това излиза скъпо и за целта търсим и инвеститори'', каза още Жеков.

Последвайте канала на

Novini.bg
689 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Е по-нахална личност не съм срещала. Няма човек в

2019.10.18 | 12:02

3

Тоя само за строителство говори. От там най-много се лапат пари. Кв. Изток е в пълна разруха.
Българофил

2019.10.17 | 16:41

2

Този мафиозен подлизурко от ГЕРБ, който връща парите от бюджета на общината в държавната хазна направи ремонт на детската градина в Изток за 4млн.лв и монтира външен асансьор за 2млн.лв,а одиторите от държавна инспекция бяха отзовани лично от Пожарникаря,за да не го орезиляват преди изборите,пак се е наканил да става кмет!
МАСОВО СЕ ЗАСТРОЯВАТ ГРАДИНКИ,МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА И ОБЩИНСКИ ПАРЦЕЛИ ПРЕДВИДЕНИ ЗА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ЦЪРКВА!!! НА НЕОКОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРПИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ЦЪРКВИ И ВЯРА,А ДЕЦАТА НИ ЩЕ ХОДЯТ В ДЕТСКИ ГРАДИНИ В ОБЕЛЯ!!!

2019.10.17 | 15:45

1

Абе други кандидати освен ГЕРБ има ли в тая Е*Б*А*Н*А ДЪРЖАВА ??????

Добави коментар

Водещи новини