Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков към жителите на Новоселци: Важни са вашата оценка и вашето доверие

  • 17 октомври 2019 14:12

  • 185
  • 1
Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков към жителите на Новоселци: Важни са вашата оценка и вашето доверие
©

Радвам се, че вие изразявате своята подкрепа за кандидата ни за кмет на село Новоселци Снежана Цветкова. Тя е част от отбора на ГЕРБ и има нашето доверие, но важна е вашата подкрепа, вашата оценка. С тези думи се обърна към жителите на село Новоселци кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

Ценков и кандидатите за общински съветници Венци Пасков, Анна Маринова и Янита Каменова подкрепиха кандидата за кмет на село Новоселци от ПП ГЕРБ Снежана Цветкова и представиха кандидатската листа на партията.

Огнян Ценков отчете свършеното през мандата и посочи, че в Новоселци са извършени дейности за 85 хил. лв. Присъстващите на събранието жители на селото споделиха, че когато са имали нужда от подкрепа и връзка с Община Видин са се обръщали не към кмета на селото, а към Снежана Цветкова. “Имаме нужда от човек, с когото можем да разговаряме всеки ден и който ще работи за Новоселци. Защото сега имаме кмет, който ни изброява проблемите на селото, а ние си ги знаем, живеем с тях. Искаме работещ човек. Снежана има нашата подкрепа, защото е добър администратор, отзивчив, сърдечен и отворен към хората човек ”, казаха на срещата жителите на Новоселци.

"Върнахме доброто взаимодействие и диалог между местната и държавна власт. Гледаме в една посока и показахме, че това е работещият модел. Убедена съм, че ще изберете кмет на Новоселци, който ще бъде част от този екип", каза областният управител Албена Георгиева, която бе гост на срещата.

Последвайте канала на

Novini.bg
185 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.17 | 15:39

1

Абе други кандидати освен ГЕРБ има ли в тая Е*Б*А*Н*А ДЪРЖАВА ??????

Добави коментар

Водещи новини