Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Родопи Пламен Спасов се срещна с жители на село Брестовица

  • 16 октомври 2019 15:23

  • 192
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Родопи Пламен Спасов се срещна с жители на село Брестовица
©

Поредната предизборна среща на кандидата за кмет на община Родопи Пламен Спасов, кандидатите за кметове на селата в общината и общинските съветници от ГЕРБ бе с жители на село Брестовица. На срещата присъства и народният представител от ГЕРБ – Пловидв област Запрян Янков.

Домакин на срещата бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото трети мандат Любен Радев. „Смятам, че не съм Ви предал и през изминалите два мандата оправдах вашето доверие. Както всички знаете направихме много видими неща и в селото и в общината и искаме да продължим“. С тези думи Радев се обърна към присъстващите жители на Брестовица и съседните села. По думите му селото има нова ракетна площадка, асфалтирани главни улици, нови тротоари, подменени проблемни отклонения на централния водопровод, домашен социален патронаж, основен ремонт на пенсионерския клуб.

По време на изказването си Любен Радев поиска за пореден път доверието на съселяните си и обеща да продължи да се грижи за по-доброто бъдеще на Брестовица като изтъкна няколко свои основни приоритета за следващия мандат - основен ремонт на улици, мерки срещу нерегламентираното хвърляне на отпадъци в землището на селото, рехабилитация на центъра на селото, изграждане на нова детска площадка и допълнително озеленяване, видеонаблюдение. „Всички ме познавата добре, не съм популист и не обещавам неизпълними неща, винаги с моя екип сме работили в интерес на Брестовица“, коментира още Радев. На свой ред кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината инж.

Пламен Спасов похвали работата на Радев и заяви, че много разчита на него. „Преди 8 години Любен Радев бе един от най-младите кметове, но през годините натрупа много управленски опит и със сърце и душа се раздаде и работи за благото на Брестовица. За нас най-важни са хората и тяхното благоденствие, затова искаме да продължим да завършим започнатото“, бе категоричен Пламен Спасов. „Сигурно вече сте забравили, но преди 8 години това беше една западнала община. При управлението на Пламен Спасов и екипа от кметове и общински съветници от ГЕРБ обаче, тя се превърна в развиваща се и красива. За това Ви призовавам да ни дадете още един шанс, да довършим всичко, което започнахме през изминалия мандат, каза пред брестовичани народният представител Запрян Янков. Той уточни, че ГЕРБ води както обикновено, позитивна и обърната към хората кампания и показва това, което е реално свършено в общините, без лъжи и празни обещания.

В края на срещата Запрян Янков, Любен Радев и инж. Пламен Спасов поеха ангажимент, ако Брестовица отново избере ГЕРБ, в новия мандат де бъде направен основен ремонт на съблекалните на градския стадион.

Последвайте канала на

Novini.bg
192 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини