Павел Гуджеров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с жителите на село Стряма

  • 16 октомври 2019 12:24

  • 167
  • 0
Павел Гуджеров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с жителите на село Стряма
©

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в община Раковски Павел Гуджеров, народният представител Младен Шишков и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ се срещнаха с жителите на село Стряма. Още
с пристигането на кандидатите за местна власт около стотина стрямалии ги приветстваха радушно и заявиха категоричната си подкрепа за екипа на Павел Гуджеров и кандидатa на ГЕРБ за кмет на селото Петър Терзийски.

Хората споделиха, че са горди от промените, които се случват в населените места в общината и как се променят в красиви и приятни за живеене села. В отговор Павел Гуджеров обобщи направеното за Стряма досега като изтъкна изграждането на новата детска ясла на стойност 300 000 лв., детските съоръжения в центъра, стрийт фитнес за 12 000 лв, бетоновите ограничителни блокчета на ул."Иван Вазов", както и оградата на зелена площадка на същата улица. През изминалия мандат е поставено и видеонаблюдение за 6 000 лв., фонтан за 22 000 лв., велоалея за 60 000 лв., направен е проект за централен парк, асфалтирани са на улиците "Илинден", "Иван Вазов", "Братя Миладинови", "Георги Раковски", "Панайот Волов" за 1 000 000 лв.

„Ние можем, ние имаме опита и възможностите с помощта и на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да реализираме всички тези проекти, затова искаме вашето доверие отново, за да продължим", призова присъстващите Гуджеров. След това даде думата на кандидатa на ГЕРБ за кмет на селото - Петър Терзийски. Той също представи програмата си за надграждане на направеното през следващия мандат. Сред акцентите в нея са изграждане на нови детски площадки и добавяне на нови съоръжения към досега съществуващите, както и ново осветление и места за отдих.

Терзийски бе категоричен, че ще продължи асфалтирането на улици със съществуваща канализационна мрежа. Предвижда се изграждането на футболно игрище с изкуствена настилка, тенис корт и вътрешни и външни тенис маси, ремонт на общинската сграда и закрит фитнес, създаване на спортен клуб. Кандидатът за кмет гарантира, че ежеседмично ще се почистват гробищните паркове, ще бъде санирано НЧ"Хр.Ботев-1930" за 260 хил.лв., ще бъде поставен светофар на пешеходна пътека в центъра на селото, стойност 25 000 лв. и ще бъде изгражден централен парк за 60 000 лв. Терзийски допълни, че се изготвя и проект за канализация и модулно пречиствателно съоръжение. Всичко това обаче ще бъде факт само ако отново управлява ГЕРБ и кмет на общината е Павел Гуджеров, завърши изказването си Петър Терзийски.

Последвайте канала на

Novini.bg
167 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини