Здравко Димитров: Пловдив трябва да настигне София по доходи

  • 16 октомври 2019 08:59

  • 966
  • 1
©

Не е приятно това, което се случи на стадиона, няколко души развалиха мача и имиджа на България. Властите можеше да предотвратят това. Това заяви канидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на. Той участва в дебат за битката за Пловдив, заедно с други кандидати за поста - Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия - кандидат на НФСБ, подкрепен от ВМРО , Дани Каназирева от "Съюз за Пловдив", Николай РадевНиколай РадевНиколай Радев е роден на 12 ноември 1963 г. в град Казанлък. Той е дългогодишен общински съветник и - кандидат на БСП.

Пловдив се задушава, Пловдив е от табела до табела. Инвеститорите искат по-добри условия, каза той. Високите заплати са в София и много хора от Пловдив идват да работят в София. Ние трябва да работим да достигнем София по доходи, каза Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

По думите му е необходимо да се обсъдят варианти за разширяване на града и необходима промяна в закона. Област Пловдив е най-бързо развиваща се в България, инвестициите са над 2 млрд. лева, но самият Пловдив е офис - всички икономически зони са извън града. Затова трябва да се приобщят "Родопи" и "Марица", заяви Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Той си поставя за цел да създаде по-добри условия за бизнеса. Това, по думите му, значи по-лесно да се издават документи и разрешителни, на едно гише. Кметът не дава заплати на бизнеса, но бизнесът дава заплати, каза той. Той подкрепя идеята за редуциране на данъка за моторни превозни средства, защото по думите му, рестрикциите не винаги водят до добри резултати.

По темата транспорт Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на заяви, че трафикът в Пловдив все повече придобива чудовищни размери. Трябва да се правят кръстовища на две нива, да се направи външен ринг, вътрешен ринг, трбява да се направи мост, тези неща са неотложни. Пловдив няма удобен паркинг. Той посочи, че трябва да има оптимизация на градския транспорт, да има редовен градски транспорт.

В момента не е така, когато има редовен градски транспорт, всеки ще предпочете да го ползва, заяви Димитров.

Испанската фирма, която реализира проекта за електронно управление на трафика, ще й бъде потърсена отговорност за лошото изпълнение. „Ще направи по-редовен градския транспорт, също така ще оптимизираме линиите, ще ги допълним, където е необходимо“, каза още кандидатът на ГЕРБ за кмет.

Той посочи, че ако резултатите го покажат, е готов за балотаж. Листата на ГЕРБ е избрана от събранията, не е нито моя нито на Тотев, тя е на ГЕРБ. Нямам зависимости нито като областен управител , нито като кмет ще имам, заяви кандидатът на ГЕРБ. Винаги съм бил член на ГЕРБ, каза Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Битката за присъединяване на нови териории към Пловдив я започнах аз. Пловдив трябва да се разшири, заяви по време на дебата Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия.

По думите му туристите, които са посетили Пловдив за 2018  година са с 20 000 повече, от сега, когато Пловдив е европейска столица на културата.

Фактът, че отидох на балотаж означа, че хората са ме харесвали. Аз съм бил кмет и съм наложил най-ниските данъци в страната. Бях избран от пловдивчани с 60 000 глаза, припомни той. Коментирайки транспорта в Пловдив , той заяви, че в София се кара по-лесно, отколкото в Пловдив.
Той е за цялостно преструктуриране на градския транспорт.

По думите му, Пловдив е в ужасяващо финансово състояние, а градът е задлъжнял.

Закъснял акт е оставката на Боби Михайлов, коментира в началото и Дани Каназирева.

По нейните думи в Пловдив големият проблем са ниските доходи.
Бизнесът иска бърза и безпристрастна администрация. Много грехове имат предишния и сегашния кмет на Пловдив към градския транспорт.

Трябва да има нова транспортна схема, каза тя.

Според кандидат на БСП за Пловдив Николай РадевНиколай РадевНиколай Радев е роден на 12 ноември 1963 г. в град Казанлък. Той е дългогодишен общински съветник и Пловдив трябва да бъде град на високите технологии. По думите му Пловдив трябва да бъде на здравите и образовани хора. Безпрецедентното разрастване на синята зона прави още по-трудно паркирането, каза той.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
966 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.16 | 09:19

1

Само Пловдив ли ?? А другите по- малки градове ??

Добави коментар

Водещи новини