Кандидатът за кмет на район “Слатина” Наталия Стоянова и младежи от ГЕРБ-София облагородиха детска площадка

  • 14 октомври 2019 14:41

  • 327
  • 2
Кандидатът за кмет на район “Слатина” Наталия Стоянова и младежи от ГЕРБ-София облагородиха детска площадка
©

Кандидатът за кмет на район “Слатина” от ГЕРБ /СДС/ Наталия Стоянова и младежи от ГЕРБ-София облагородиха детска площадка в района.

Акцията се проведе в квартал „Гео Милев“ и е част от поредицата инициативи за облагородяване и почистване на различни места в района.

Едни от основните приоритети за Наталия Стоянова през следващия мандат ще бъдат насочени към запазване и облагородяване на междублоковите пространства, изграждане на още спортни площадки и малка спортна зала, както и реконструиране на основните улици в района.

„След упорита работа Столична община е придобила имот на улица "Андрей Николов", който ще бъде превърнат в зелено и приятно място. Теренът се почиства, а на него ще бъдат изградени детска площадка и кът за отдих и почивка“, съобщи кандидат-кметът.

Освен за междублоковите пространства, кандидатът за кмет на „Слатина“ активно работи за подобряване на сградите на детските заведения. „През изминалия мандат изградихме нова пристройка за четири групи към 61 ДГ” Шарено петле”. Ремонтирахме и модернизирахме 12 общински училища и детски градини. Предстои да бъдат изградени две нови детски градини за 4 групи в кв. „Христо Смирненски“ при бл.68 и в кв. „Хр. Ботев“, както и разширяване на детска градина „Сбъдната мечта“ чрез изграждане на пристройка за две групи деца при блок 48а”, обясни Стоянов.

Последвайте канала на

Novini.bg
327 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
О

2019.10.14 | 15:17

2

Преди избори всеки може да боядисва пейки. Боядисвайте всеки ден, сутрин, обед, вечер, три пъти преди ядене и три пъти след ядене.

Драган

2019.10.14 | 15:10

1

Облогодоряват се дърветата и майките, а площадките, се обработват от джендъри-герберасто.

Добави коментар

Водещи новини