Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров награди победителите в турнира "Тодор Ненов"

  • 13 октомври 2019 19:07

  • 355
  • 1
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров награди победителите в турнира "Тодор Ненов"
©

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на връчи награди на победителите в баскетболния мемориал „Тодор Ненов“, който се проведе в зала „Строител“. На събитието присъства и кандидат-кметът за район „Централен” Георги Стаменов.

„Голямото предизвикателство днес пред нас е как да изпълним залите и стадионите с живот, да върнем децата в тях. Пловдив е град на таланти – гените ни са същите, както в годините на най-големите спортни успехи, тук са и треньорите, въздухът е същият. Трябва само да ги подкрепим, за да работят. Те си знаят как да го направят“, заяви при награждаването кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив.

Президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков отличи с почетни медали „100 години баскетбол в Пловдив“ спортните легенди Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, Цонка Вайсилова, Тодорка Николова, Манчо Бонев, Мадлен Бонева, Ангелина Михайлова, Лалка Хорозова и други.

В последните издания на турнира се почита паметта на всички велики баскетболни треньори в Пловдив. Тази година с минута мълчание беше почетена и най-голямата пловдивска баскетболистка Пенка Стоянова, която почина тази година, както и паметта на Васил Кожухаров, Георги Йотков, Иван Николов, Йордан Делев, Любен Илиев, Любомир Гичев, Марин Груев, Симеон Вулев, Симеон Иванов, Тенчо Начев, Тодор Ненов и Христо Маринов.

Последвайте канала на

Novini.bg
355 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
73

2019.10.13 | 19:47

1

Който и да изберем всички гледат да вземат комисионите от бесмислени проекти (пробива под гарата и модър-царевец) ще се усвоят едни пари без резултат.
Защо не попитат пловдивчани искат ли ЖПТранспорт през центъра на града чрез референдум.

Добави коментар

Водещи новини