Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се срещна с жители на общината

  • 13 октомври 2019 18:01

  • 431
  • 4
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се срещна с жители на общината
©

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кричим Атанас Бъбаров се срещна с жители на общината. Да го подкрепят с него бяха народният предствител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков и областният координатор и кандидат за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев. Тримата първо разговаряха с актива на местната структура на ПП ГЕРБ.

Те обсъдиха предизборната кампания и мероприятията, които предстоят. След това, заедно с кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в Кричим се срещнаха с граждани по време на неделния пазар в града. "В личните разговори, които имах възможност да осъществя с хората, които бяха излезли на пазара, те поставиха много важни за разрешаване проблеми. Сред тях са запушените тръби от канализационната мрежа, което е оставило без вода за напояване половината град, липсата на достатъчно облагородени паркове, липсата на детски площадки, амортизираната улична инфраструктура, зле поддържаните общински пътища, както и лошото състояние на земеделските пътища. Това са проблеми, които убеден съм могат да бъдат разрешени от кмет, зад който стои управляващата партия ГЕРБ“, коментира Бъбаров.

От своя страна Георги Мараджиев подкрепи думите на кандидата за кмет на Кричим, като изброи видимите резултати в община Стамболийски за последните четири години, откакто общината се управлява от кмет на ПП ГЕРБ. Атанас Бъбаров увери жителите на Кричим, че ако спечели изборите, това ще е успех за всички!

Последвайте канала на

Novini.bg
431 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Селяни

2019.10.14 | 21:57

1

"Аминистрацията" на Кричим напразно получава заплати. Те са неадекватни, тъпи,селски, махленски, противни, гнусни лелки, уредили се там чрез връзкарство.

кричимлия

2019.10.21 | 10:51

4

Другаря Бъбаров не беше ли кандидат на Васил Кузев за кмет на миналите избори и сега "ние сме със таз която е на власт".Кога Бъбаров е станал гербер.Поредно порно за кричимлии.

Гражданин

2019.10.21 | 10:14

3

I do not comment on party nomads.

Селяни

2019.10.14 | 22:01

2

А, като гледам този от ПП ГРОБ- Бъбаров, който дори не живее в Кричим, а живее в Пловдив и съветниците му, които 90% от тях са криминално проявени си мисля, че селския Кричим май никога не е напускал мутренските времена, тежко и горко на тези, които все още живеят там.

Добави коментар

Водещи новини