Николай Мелемов в с. Виево: Заварих изключително тежко наследство в Смолян, но въпреки това решихме много проблеми

  • 13 октомври 2019 17:57

  • 550
  • 0
Николай Мелемов в с. Виево: Заварих изключително тежко наследство в Смолян, но въпреки това решихме много проблеми
©

Изборите ще минат и заминат, въпросът е да запазим добро отношение и добрите контакти между нас, каза пред жители на село Виево кандидатът за кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов. Той отбеляза, че много добре са работили с Венко Палчев /БСП/ – досегашния кмет на Виево, и основните приоритети за селото са изпълнени.

„Заварих много тежко наследство. Платихме много стари задължения и ако не беше тази тежест, нямаше да говорим за елементарни проблеми сега. Въпреки трудностите, изпращам успешен мандат и намерихме средства да се свърши работа за Виево, защото много внимателно се отнасяхме към парите на общината. Ако ни гласувате доверие за следващ мандат, не обещавам чудеса, но проблеми като водопровод и асфалт в 21-ви век не би трябвало да са тема на разговор“, поясни кандидат-кметът.

Пред участниците в предизборната среща бе представен кандидатът за кмет на Виево Захари Соколов и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ – Веселин Грашев, Христо Кименов, Венера Аръчкова и Ангел Безергянов.

„С пълно право г-н Мелемов има честта да дойде във Виево с открито лице, защото за времето, през което работихме заедно, спокойно мога да кажа, че Виево беше едно от приоритетните села, за които се заделяха средства и действително се извършваха много строителни дейности“, заяви Венко Палчев, който няколко мандата е кмет на селото. Той маркира няколко решени проблема – възстановена стена, паднала на шосето; читалището и подходът към него, който бил пред разруха; пътят към Чакалото с мост; зейнала стена при старото училище; решен проблем с гробището и водата до там.

„Над 800 000 лева тази година влязоха във Виево за реализация на главния път. Строящата се отсечка добива европейски вид“, посочи Палчев. Той допълни, че с Мелемов са от различни политически сили, но общият им стремеж е бил винаги да се направи нещо добро за населението на Виево. Палчев подчерта, че е силно афектиран от срещата с кандидатите на ДПС, на която по думите му се казали много неистини.

Последвайте канала на

Novini.bg
550 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини