Айтен Исмаилова, кандидат за кмет на село Трапище: Ще продължа да работя за жителите на селото

  • 13 октомври 2019 17:28

  • 526
  • 1
Айтен Исмаилова, кандидат за кмет на село Трапище: Ще продължа да работя за жителите на селото
©

„Днес сме в село Трапище, за да подкрепим досегашния кмет Айтен Исмаилова и да ви призовем отново да й дадете доверието си на 27 октомври. Тя успя да ви обедини за ремонта на джамията, за почистването и озеленяването. Благодарение на нейната работа и усилия имате прекрасен детски кът, на който сме се събрали днес”, заяви общинският ръководител на ГЕРБ-Лозница Нурие Црънгалова по време на среща със жители на с. Трапище, на която бе представен и кандидат-кметът от ГЕРБ на населеното място.

“Благодаря на всички в Трапище, че бяхме единни и подкрепяха идеите ми за развитие на селото”, сподели с хората Айтен Исмаилова.

Нурие Црънгалова представи и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ с думите: „те са доказали се професионалисти в своите области. В листата ни има лекари, юристи, учители, инженери и предприемачи, които ако бъдат избрани - ще защитават вашите интереси”.

На срещата присъстваха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община, народният представител Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, кандидатът за кмет на Лозница Айдън Нихадов, както и кандидати за общински съветници от ГЕРБ.

„Тук съм, за да подкрепя не само Айтен Исмаилова, но и всички кандидати за общински съветници в Лозница от ГЕРБ. С Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община бяхме тук, когато коментирахме нуждата от ремонта на джамията, осъществен впоследствие с помощта на правителството и дарения от местни жители”, припомни Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. По думите й за ГЕРБ хората са най-важни и населените места в страната не се делят по партиен признак. „Убедена съм, че кандидатите ни са честни и открити и знам, че поемат ли ангажимент пред вас - ще го спазят“, заяви в заключение депутатът от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
526 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.13 | 17:58

1

Това ли са всичките жители?

Добави коментар

Водещи новини