Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров се включи в засаждането на дръвчета в парк „Рибница“

  • 13 октомври 2019 17:22

  • 214
  • 1
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров се включи в засаждането на дръвчета в парк „Рибница“
©

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, кметът на града и областен координатор на партията Иван Тотев и кандидатът за кмет на район „Северен” Стоян Алексиев се включиха в засаждането на дръвчета в парк „Рибница“.

Екологичната инициатива под надслов „Засаждаме бъдеще” събра много желаещи, които с ентусиазъм участваха в събитието. Близо 200 души посадиха 50 броя фиданки - чинари, липи, каталпи, кипариси и други видове.

„С гордост заставам пред вас, защото за 8 години посадихме над 15000 дървета, с което преобразихме зелената система на град Пловдив и това е видимо. Дърветата са като децата. Вече имаме едно ново поколение, което обгрижваме с много обич и се радваме на зеленината и по-чистия въздух. „Засаждаме бъдеще” обединява всички нас и е най-добрият начин да оставим нещо след себе си”, каза кандидатът за кмет на район „Северен” Стоян Алексиев, който в продължение на осем години бе директор на общинското предприятие „Градини и паркове“.

„Днес всички говорят за екология. Гордея се, че виждам все повече хора, които не само говорят, но и реално работят за това Пловдив да има по-добра зелена система и да диша по-чист въздух. Ще продължим и ще допълваме Програмата за поддържане и развитие на зелената система. В града има подходящи места за изграждане на нови паркове. Поне по един във всеки район. Заедно с това ще работим усилено за поддържането на съществуващите зелени площи. Големите резерви са в междублоковите пространства”, обърна се към присъстващите кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

В събитието в парк „Рибница“ участваха още кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Лариса Кътова и Гошо Къчков, кметът на район „Източен” Николай Чунчуков, общинският съветник Ангел Ангелов и директорът на Областно пътно управление Пламен Райчев.

Кулминацията на събитието бе пускането на 50 зелени балона с хелий, които полетяха в небето като символ на дърветата, които са „белите дробове” на града.

Последвайте канала на

Novini.bg
214 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
само соросоидни педали

2019.10.13 | 18:57

1

мутри и политически престъпници ни рекламира този ,САЙТ НА МАФИЯТА.

Добави коментар

Водещи новини