Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Своге Христо Йовов ще промени облика на общината

  • 13 октомври 2019 12:24

  • 555
  • 1
Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Своге Христо Йовов ще промени облика на общината
© ГЕРБ

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, областен координатор на ГЕРБ за София област, и кандидатът на партията за кмет на община Своге Христо Йовов проведоха предизборни срещи с жители на няколко села в общината, съобщиха от пресцентъра на партията.

На площада в с. Искрец те обсъдиха с местните хора най-наболелите им битови проблеми. Няма да ви даваме напразни обещания. Това прекрасно място трябва да бъде облагородено с общи усилия. Мога да ви гарантирам, че ще бъдем близо до вас, ще ви слушаме и ще ви чуваме, за да постигнем по-ефективни резултати. Ще работим за разрешаване на наболелите въпроси и ще разчитаме на вашата активна подкрепа, заяви областният координатор. Тя увери, че Христо Йовов ще работи активно за промяна в община Своге, която да направи живота на хората по-добър и с повече перспективи.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Своге бе категоричен, че няма да прави обещания, които не може да изпълни. Искаме да ви гледаме открито в очите, допълни Христо Йовов.

В махала Ромча край село Владо Тричков Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard съобщи, че ще бъде инициирана среща с ръководството на ВиК - София област, на която да се обсъди проблемът с водоснабдяването в района. Посетена бе и махала Клисура, където местните жители също повдигнаха наболели въпроси за развитието на инфраструктурата.

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard и Христо Йовов изслушаха мненията на жители също от селата Томпсън и Церово, свързани с подобряване състоянието на уличната мрежа, ВиК съоръженията, ремонтните дейности, чистотата и др. Нужна е много усилена съвместна работа на институциите и местната власт , за да направим общината още по-добро място за нейните обитатели, но и за привличане на повече туристи, потвърдиха Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard и Христо Йовов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
555 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ужас

2019.10.13 | 12:31

1

Това да не е като да риташ празна топка.

Добави коментар

Водещи новини