Кандидатът за кмет на район "Северен" в Пловдив Стоян Алексиев откри спортно състезание за хора в неравностойно положение

  • 12 октомври 2019 20:20

  • 276
  • 0
Кандидатът за кмет на район "Северен" в Пловдив Стоян Алексиев откри спортно състезание за хора в неравностойно положение
© ГЕРБ

Кандидат-кметът на ГЕРБ за пловдивския район „Северен" Стоян Алексиев и кандидатът за общински съветник от листата на партията Лариса Кътова откриха в парк „Рибница" спортно състезание за хора с увреждания под наслов „Равни със здравите, но по-силни духом!", съобщиха от пресцентъра на партията.

Инициативата се организира съвместно със сдружение „Надежда за достоен живот" с председател Веска Младенова. В благородната спортна надпревара участваха над 70 души в 4 дисциплини – хвърляне на топка в цел, дърпане на въже, и други.

„Поздравявам ви за силната воля и борбеност, с която се включихте в състезанието. Вашият несломим дух може само да бъде пример за подражание", обърна се Стоян Алексиев към участниците в състезанието, след като заедно с Лариса Кътова връчиха награди на победителите в отделните дисциплини.

Администрация, отворена и съпричастна към проблемите на хората и особено към съгражданите в неравностойно положение, гарантира кандидат-кметът, ако на местните избори на 27 октомври жителите на „Северен" му гласуват доверие. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
276 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини