Димитър Димов, ГЕРБ: Свършихме много работа в район „Надежда“, искаме да надградим започнатото

  • 12 октомври 2019 20:16

  • 283
  • 0
Димитър Димов, ГЕРБ: Свършихме много работа в район „Надежда“, искаме да надградим започнатото
© ГЕРБ

Кандидатът за кмет на район „Надежда“ инж. Димитър Димов, заедно с кандидатите за общински съветници от МК ГЕРБ/СДС Татяна Георгиева, Екатерина Йорданова, Николай Стойнев, Християн Петров, Владимир Данаилов, Симеон Колев, както и депутатът Анна Александрова - разговаряха с близо 200 служители на един от водещите производители на мъжки облекла в България, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Кандидатът за кмет на район „Надежда“ инж. Димитър Димов благодари на собственика на модната къща Мая Антова за активното участие и подкрепа в социално-отговорните инициативи на район „Надежда“. През последните години тя подкрепи с официални облекла десетки абитуриенти в неравностойно положение. „Свършихме много работа. Предстоят ни още много конкретни задачи за решаване, затова се надявам хората да ни подкрепят, за да можем да надграждаме това, което сме постигнали до момента.“, допълни инж. Димов.

Собственикът Мая Антова от своя страна отбеляза, че Димитър Димов винаги е подкрепял местния бизнес и винаги е разчитала на съдействието му.

„Поздравления за всеки един от вас, за вашия труд. Ще направим всичко възможно животът в кварталите да бъде по-добър. Винаги сте добре дошли при нас с Димитър Димов, за да обсъдим вашите нужди и проблеми“, подчерта Татяна Георгиева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
283 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини