Какво е да си кмет на Бойко Борисов?

  • 12 октомври 2019 19:58

  • 3935
  • 3
Какво е да си кмет на Бойко Борисов?
© Кадър - Канал 3

С премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се работи лесно. По нощите не ми е звънял, но рано сутрин - да, за да пита изчистени ли са пътищата зимата и такива неща. Всички знаем, че той става много рано. Играем тенис с него. Не обича да губи и според мен това е качество, което му помага. Връзваме се на малки суми - 10-20 лева. Когато победи, най-много обича да навива банкнотите на фунийка и да си ги слага на бандажа на ракетата.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 кандидатът за кмет на Банкя от ГЕРБ Рангел Марков. "Най-трудният проект, който изпълнихме успешно за Банкя, беше изграждането на "водния цикъл", тъй като беше свързан с живота на много наши съграждани. Става въпрос за изграждане на канализация по главните улици и беше свързано с едно изключително неудобство от страна на гражданите. В далечната 2007г не заварихме нито един стартирал проект, започнахме от нулата. Вече сме на финалната фаза с Балнеолечебницата в Банкя. Банята е най-стария, най-важния, градообразуващ фактор за Банкя. За съжаление назад във времето ние я заварихме в едно много лошо състояние. Спасихме сградата, защото тя си беше тръгнала. Покривът беше пробит на няколко места, течеше. Благодарение на това, че успяхме да подсигурим необходимите средства и то не от държавата или от общината, а  чрез публично-частно партньорство. На практика вече сме на финала на възстановяването й като паметник на културата. Нашето желание е от другата година да стартира като най-големия балнеолечебен и СПА център в България", обясни Марков.

"Успяхме да реализираме 42 километра канализация по един европейски проект, предстои ни още изграждането на 50 километра. Това общо взето е следващото нещо, което ще реализираме през следващия мандат. Така ще обхванем общо 80 процента от територията на Банкя, което е един доста добър процент" допълни той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3935 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
при мафията- се работи лесно

2019.10.13 | 10:31

3

Само слушаш "боса" и снасяш редовно парите по веригата.Ако се правиш на интересен те отсвирват ,може и физически.

2019.10.13 | 03:34

2

Трябва да бачкаш това е,ако се издъниш го лапаш

2019.10.12 | 20:12

1

Какво е да си кмет на Бойко Бориспов? Усещането било малко като в ъндерграунда, като няма оборот и пруститутката е наказвана!?

Добави коментар

Водещи новини