Евродепутатът Асим Адемов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Карнобат Владимир Крумов

  • 12 октомври 2019 17:45

  • 242
  • 0
Евродепутатът Асим Адемов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Карнобат Владимир Крумов
© ГЕРБ

Кандидатът за кмет на община Карнобат от ГЕРБ Владимир Крумов и неговата програма за управление получиха категорична подкрепа от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община. Двамата посетиха селата Кликач и Соколово, където се срещнаха с местните хора и обсъдиха различни инфраструктурни и социални проблеми.

В с. Кликач Адемов и Владимир Крумов обсъдиха най-неотложните проблеми на населеното място. „Една от силните ни страни като партия е, че никога не сме делили хората по партийна принадлежност или етнос. Всеки жител в малките населени места заслужава добър живот, сигурна среда и възможности за развитие. С.Кликач не прави изключение. Поздравявам Владимир Крумов, че като кандидат за кмет на община Карнобат си е поставил акцент подобряване на условията в съставните селища“, коментира евродепутатът.

„Моята визия за развитието на община Карнобат е много по-различна от сегашното управление, което за съжаление, е загърбило обикновения човек и неговите нужди. Ако хората ми гласуват доверие, промяната ще настъпи с ясно очертани цели и ангажименти във всяка една сфера на живот в Карнобат“, категоричен бе Владимир Крумов.

Жителите на с.Соколово имаха възможност да споделят пред Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община и Владимир Крумов по време на среща в местното читалище какви са промените, които най-спешно трябва да настъпят в населеното място. Сред темите бе и подобряване на съществуващата транспортна схема на община Карнобат, която на практика до голяма степен изключва жителите на селата. „Хората трябва да усетят грижата на държавата чрез местната власт. Аз съм част от екипа на ГЕРБ, вие сте важни за нас. Заедно можем да започнем промяната в община Карнобат, имам зад себе си подготвен екип от доказани специалисти“, заяви Крумов.

При засилен интерес премина и дискусията с представители на училищната общност в Карнобат.

Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община като човек с дългогодишен опит в сферата на образованието и евродепутат сподели преките си наблюдения за подкрепата на ЕС към този ресор. „Никога българското образование не е получавало толкова много средства, колкото при управлението на ГЕРБ. Увеличават се възнагражденията на учителите и тази тенденция ще продължи, модернизират се сгради, обновява се училищното оборудване, изграждат се спортни площадки и нови кабинети. Това трябва да се случва не само в областните градове. Там, където има качествен екип, нещата се променя. Инвестицията в образованието показва своя резултат с времето“. Адемов коментира, че ако даден кмет каже, че няма пари за образование, той по-скоро се оправдава и не търси начини да осъществи проекти по европейски програми и да реши проблеми. „Убеден съм, че г-н Крумов ще има различен поглед към образователната сфера и затова ние му гласуваме пълна подкрепа“.

Кандидатът за кмет на Карнобат Владимир Крумов подчерта, че един от приоритетите му е спортната инфраструктура в учебните заведения. „Тя е под всякаква критика в момента, ситуацията е същата и по селата. Ако общината не се грижи за своите училища, това може да се случи с целеви средства от държавата по бюджета им. Но най-добрият начин е община Карнобат да прояви желание и да положи усилия“, коментира Крумов.

Той благодари на преподавателите за подкрепата и подчерта, че да си учител не е просто професия, а призвание.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
242 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини