Д-р Даниела Дариткова в Батак: Общината има нужда от промяна и само ГЕРБ може да я донесе

  • 12 октомври 2019 17:24

  • 331
  • 3
Д-р Даниела Дариткова в Батак: Общината има нужда от промяна и само ГЕРБ може да я донесе
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е присъства на представянето на кандидата за кмет на Батак от ГЕРБ инж. Васил Коларов и на кандидатите за общински съветници, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Инж. Васил Коларов е достоен кандидат, който ще донесе промяната в Община Батак. Вие чухте от неговата програма, че той застава с ясни ангажименти пред вас и вие можете да му потърсите отговорност за тях. Това отличава политическа партия ГЕРБ от останалите. Ние не даваме празни обещания, не сме популисти, затова повече от 10 години имаме доверието ви. Батак има нужда от промяна и само може да я донесе“ каза Дариткова пред избирателите в голямата зала на местното читалище.

Честност, компетентност и доверие са основните принципи, заложени в програмата за управление на Батак от инж. Коларов. Той остро разкритикува досегашното управление на Батак заради лошото състояние на инфраструктурата и застоят в общината. Коларов и кандидатите за общински съветници ще работят за подобряване на условията за туризъм, електронна община, инвестиции в инфраструктурата, програми за насърчаване на културата и спорта в общината.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
331 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.10.12 | 19:43

3

Каква промяна ,там времето е спряло

Издънката

2019.10.12 | 19:37

2

Където мине герб трева не расте !

Оххххх

2019.10.12 | 19:14

1

Какви само образи! А женките с тия панталони на чатала-а-а-а-а, мамма миа, какви са ми делови с екзотичните очертания-а-а-а-а.... Абе лелите, вече насадени за държавни личности, го дават по дрескод, нямат право на демонстриране на анатомия и физиология, те трябва да са за пример и подражание...

Добави коментар

Водещи новини