Кандидат-кметът на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров: Липсата на кадри е сериозен проблем, а професионалните гимназии в Плевен са в застой

  • 11 октомври 2019 10:50

  • 227
  • 0
Кандидат-кметът на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров: Липсата на кадри е сериозен проблем, а професионалните гимназии в Плевен са в застой
© ПП ГЕРБ

„Липсата на кадри е сериозен проблем, който отказва инвеститори. В Плевен има доста професионални гимназии, които са в застой. Важно е заедно с бизнеса да се определят онези професии, от които има нужда пазарът” , каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той пред работници в предприятие за производство на алуминиеви сплави чрез машинно леене. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Помня индустриалната зона отпреди години, когато там работеха много хора. Искам да ви уверя, че има доста сериозен интерес към Плевен. Правителството иска да даде икономически рестарт на Северозапада и новата местна власт в Плевен трябва максимално да се възползва“, отбеляза още Петров.

Той и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ, които присъстваха на срещата, насърчиха усилията на ръководството на предприятието да предоставя възможности за професионално израстване на работниците.

„Ще направим подробен анализ на потенциала на индустриалната зона. Ще работим и за екологичен градски транспорт, който да води до нея, за да задържим в Плевен младите хора”, ангажираха се кандидатът за кмет и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
227 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини