Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще работи за развитието на туризма в района

  • 11 октомври 2019 09:40

  • 279
  • 2
Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще работи за развитието на туризма в района
© Пресцентър ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще работи активно за развитието на туризма в района. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard на среща с граждани в град Костенец. Тя изтъкна значението на общината за икономическото и социалното развитие на цялата област и подчерта отговорностите на членовете на ГЕРБ за насърчаване на този растеж.

„Само с общи усилия можем да постигнем напредък, който да повиши жизнения стандарт на хората и да утвърди реализираните икономически резултати като трайна тенденция”, посочи областният координатор.

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard акцентира върху перспективите пред местния туризъм и мерките да стимулиране на балнео и СПА услугите, защото Костенец е известен с красивата си природа и трите си находища на минерални води. „Това открива нови възможности за допълнителни работни места, което е от съществено значение за просперитета на общината“, подчерта тя.

„В политическата ни програма като важен приоритет е залегнало партньорството с министерствата на туризма, на околната среда и водите, и на здравеопазването, за да изготвим дългосрочна стратегия за развитие на Костенец като туристическа дестинация през цялата година“, посочи кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Костенец Йордан Ангелов.

„Туризмът е бъдещето на Костенец“, заяви в заключение Йордан Ангелов.

Последвайте канала на

Novini.bg
279 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Фашист-легионер

2019.10.14 | 12:50

2

Мамицата ти мръсна МУТРАГЕНСКА !

Български офицер

2019.10.14 | 12:49

1

Долнопробна ГЕРБ - мутра ! Само за разстрел ! - " Наказателнният взвод " чака .......!!!

Добави коментар

Водещи новини