Кандидат-кметът на район „Източен“ в Пловдив Иван Стоянов се срещна с жители на кв. „Изгрев“

  • 10 октомври 2019 19:47

  • 324
  • 0
Кандидат-кметът на район „Източен“ в Пловдив Иван Стоянов се срещна с жители на кв. „Изгрев“
©

Детски площадки, зеленина и пейки пред всеки вход – тези акценти от предизборната си програма кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Източен“ Иван Стоянов изтъкна при срещата си с живеещите на ул. „Преспа“ в квартал „Изгрев“.

„В 6-те големи жилищни блока живеят повече хора, отколкото в един малък град, длъжни сме да им осигурим по-добри условия. Като излязат от входа, искам да се озоват в паркова среда с модерна и безопасна площадка за игра на децата, с приветливи и удобни места за отдих на възрастните“, коментира Стоянов. Той предвижда и изграждането на два нови парка, по-големият от които да е на ул. „Удроу Уилсън“, зад блоковете на „Преспа“, а другият – на ул. „Жеравна“.   

След премахването на металните  гаражи жителите на квартала се притесняват за безопасността на колите си, но кандидат-кметът  има решение и за този проблем – изграждане на охраняем общински паркинг. Същевременно ще работи за облагородяването на всички междублокови пространства  с оформяне на паркоместа, като зелените площи няма да бъдат засягани, а напротив – ще се развиват.

Заедно с Иван Стоянов с гражданите разговаряха кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
324 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини