Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров: Ще върнем спортната слава на града

  • 10 октомври 2019 15:02

  • 300
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров: Ще върнем спортната слава на града
©

„Спортът е мой приоритет и заявявам това с абсолютна категоричност. Очаквам съвсем скоро министърът на спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във да дойде в Плевен и всички проблеми и въпроси, които се поставят от спортните клубове в града - ще дискутирам лично с него”, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той по време на среща с клуба по ММА и спортен клуб „Петромакс“ - Плевен.

Той коментира, че състоянието на спортната инфраструктура в Плевен не е добро и това пряко рефлектира върху пълноценното протичане на тренировъчните занятия. „В залите трябва да е топло през зимата и прохладно през лятото. Те трябва да са оборудвани подходящо и безопасно, така че талантливите ни състезатели да постигат още по-големи успехи. Плевен е спортен град. От спортното ни училище са излезли не един и двама шампиони и наша задача е да върнем спортната му слава”, каза Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той.

„Привлечем ли повече инвеститори в Плевен ще осигурим на спорта тук повече реклама, повече спонсори, което е другата голяма болка. Тази финансова помощ може да дойде от Европа, от държавата, от бизнеса, но е нужна ясна визия и последователност при реализирането ѝ”, каза кандидатът за общински съветник от листата на ГЕРБ Александър Николов.

„Аз живея със спорта и като общински съветник в бъдещия местен парламент ще направя всичко по силите си, за да подпомогна развитието на тези момчета и момичета, които заслужават много, не само заради медалите, а заради своя хъс, постоянство и високи цели, които биха могли да послужат за пример на всеки един човек”, каза Румен Мотовски – кандидат за общински съветник от  листата на ГЕРБ.

„Не говорим празни приказки. Можем да облекчим издръжката на клуба по ММА, поне що се касае до размера на наема. И с това се ангажираме като бъдещи общински съветници от ГЕРБ в новия общински съвет”, каза Мартин Митев – кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ.

„Искаме да задържим младите хора в Плевен, да  спортуват тук, да се развиват в Плевен и да носят своите медали тук – в нащия град”, категорични бяха от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
300 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини