Kандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров се срещна със служителите на предприятие за производство на облекло и шивашки цех

  • 08 октомври 2019 16:30

  • 236
  • 0
Kандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров се срещна със служителите на предприятие за производство на облекло и шивашки цех
© ПП ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат Павел Гуджеров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ за община Раковски се срещнаха с работниците в предприятие за производство на облекло. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

Гуджеров представи акцентите от програмата си за развитие на общината през следващия мандат и призова присъстващите да гласуват и отново да му дадат шанс да упарвлява, за да продължи обновяването и благоустройството на Раковски.

Работещите хора се интересуваха от това кога ще бъде асфалтирана и тяхната улица и кога ще бъде почистено коритото на река Сребрa. Павел Гуджеров подчерта, че това са приоритети за екипа му и съвсем реалистично е уличната мрежа да продължи да бъде ремонтирана и рехабилитирана в следващия кметски мандат, ако му бъде гласувано доверие за втори път.

“Аз съм доволна, моята улица “Добри Чинтулов” е готова” - благодари на Павел Гуджеров служителка на фирмата.

Успешният отбор на Павел Гуджеров посети и шивашки цех в кв. “Ген. Николаево” в Раковски. Пред трийсетината жени Гуджеров разказа за хубавите неща, които ще продължават да се случват в града, ако получи подкрепата на жителите му.

“Всички виждате непрестанно променящия се облик на Раковски с все повече асфалтирани улици, паркове и места за отдих и спорт, нови детски градини. През следващите 4 години Раковски ще бъде 100% асфалтиран, ще има машинно метене и миене на улиците, ще построим нова многофункционална спортна зала и закрит плувен басейн. Чака ни много работа, работа, работа. А затова екипът ни е готов!", бе категоричен Певел Гуджеров, който в заключение каза, че всичко е в ръцете на жителите на общината и ако предпочетат номер 43 в бюлетината, общината ще продължи своето добро развитие.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
236 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини