Социологът Андрей Райчев: София не е червен град

  • 08 октомври 2019 16:16

  • 3210
  • 5
Социологът Андрей Райчев: София не е червен град
© Нова телевизия

Партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ще е насочена популистки. Трифонов ще се опита да доведе на едни потенциални бъдещи избори, хора които обикновено не гласуват. Това ще е един протестен вот. Това заяви в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия политологът Стойчо Стоев.

"В българската политика имаше много изненадващи партии. Трифонов не заяви дали ще е ляв, десен, националист или не. Леко необичайно бе представянето на партията, така или иначе не касае местните избори", каза още по темата социологът Андрей Райчев.

"Уравновесени хора едва ли гласуват за Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. За това и сега печели гласове със скандално поведение", допълни Стоев.

"Това е обичаен финален предизборен спринт на Сидеров. Този път скандала е особен – гей тема. Гейовете са малцинство, а особената фиксация към това е хомопаника. Ако си особено фиксиран за една тема, значи имаш вътрешен страх", разкри Райчев.

"Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа има ценното качество за лоялност. Той беше доверен и лоялен партньор на Борисов", смята политологът.

"В София имаме две силни кандидатури - на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. В столицата ще се състои един много силен избор. Фандъкова ни заяви, че всичко е наред, а Манолова и отвърна, че не е така. Този диалог обаче е възпитан. На фона на порно снимките, те се държат добре една с друга", коментира социологът.

"Ясно е кой е кметът в този сблъсък. Манолова е символ на промяна, но не и на кмет. Фандъкова има управленски качества", допълни по темата Стойчо Стоев.

"София не е червен град, просто гласуващите не са такива. Ако не беше Фандъкова, Манолова щеше да победи", завърши Андрей Райчев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3210 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.10.08 | 20:06

4

platena grobarska podlogo da sofia moje da ne e cervena no i sofia ne e grobarska plateni bokluko.

Малинчо, педел мръсен

2019.10.08 | 20:26

5

Що не го духаш, неграмотнико нещастен!

2019.10.08 | 19:02

3

И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЧЕРВЕН ГРАД

2019.10.08 | 17:34

2

Щеше, щеше, Райчев, ама ... НЕ беше, гнусно комунделско леке!
Пак ще го духате червени нагли боклуци!

2019.10.08 | 17:20

1

За сметка на това голфърът е тъмночервен

Добави коментар

Водещи новини