Инж. Иван Жабов, кандидат за кмет на Средец: Общината се променя с европейски темпове, чака ни още много работа

  • 08 октомври 2019 14:32

  • 316
  • 0
Инж. Иван Жабов, кандидат за кмет на Средец: Общината се променя с европейски темпове, чака ни още много работа
© ПП ГЕРБ

С водосвет за здраве и късмет официално бе открита предизборната кампания на ГЕРБ за местните избори в община Средец. Той бе отслужен от отец Недялко Радев от църквата "Всех Святих" в предизборния щаб на партията, който се намира на пл. "България" №9. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

На събитието присъстваха кандидатът за кмет инж. Иван Жабов, народният представител Галя Желязкова, кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, кандидатите за кметове на населени места, както и членове на общинското ръководство.

„Много се направи през последните години за развитието на Средец и за по-добрия живот на хората, на техните деца. Тепърва предстои още работа, за да се превърне общината в предпочитано място за живеене с европейска визия, с добра образователна система, адекватно здравеопазване и инфраструктура - отговаряща на нуждите на хората в цялата община. Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ-Средец са доказани професионалисти, всеки в своята професионална сфера и съм убеден, че те ще защитават интересите на нашите съграждани достойно“, заяви кандидатът за кмет на община Средец инж. Иван Жабов.

Той коментира, че предизборната кампания, която ГЕРБ ще води в Средец, ще бъде както винаги позитивна, лице в лице с хората, и ще залага на реално изпълними ангажименти към жителите на общината.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
316 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини