Ангел Джамбазки си направи кръвен тест за наркотици във ВМА

  • 08 октомври 2019 11:43

  • 798
  • 3
Ангел Джамбазки си направи кръвен тест за наркотици във ВМА
© Канал 3

Този тест започна като на шега в една отвратителна предизборна кампания, в която част от кандидатите се държат сякаш не са с чиста глава и в съзнание. Резултатите ще излязат след седмица. Това заяви кандидатът за кмет на София от ВМРО-БНД Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, след като си направи тест за наркотици във ВМА.

Тестът е бил направен за всички видове наркотици. Вчера Джамбазки покани за тест всички парламентарно представени партии със свои кандидати.

"Благодаря на Стефан Иванов от НФСБ, който не се притесни да докаже, че е чист", каза още той.

"Снощи видях реакция на един от кандидатите, който заяви, че ще се тества, но не дойде. Нека се приеме неявяването като извод. Има трима чисти кандидати - двама за кметове и един за общински съветник - Карлос Контрера", допълни Джамбазки.

"Най-лесно се доказва, че не си под влиянието на наркоза. Това, че кандидати не дойдоха е показателно", разкри кандидатът на ВМРО.

"Нормално е да има забрана да се шофира след употреба на наркотици, подобни практики трябва да има и за кандидатите. Ние сме публични личности и е честно да се знае. В част от програмата на ВМРО има стратегия срещу разпространението на наркотици в училищата. Ние доказваме, че сме чисти", коментира Карлос Контрера, кандидат за общински съветник от листата на ВМРО-БНД.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
798 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иван

2019.10.08 | 12:45

3

Когато фактите говорят и боговете мълчат. Мъжка и отговорна постъпка! Браво!

2019.10.08 | 12:29

1

Ако искаш земи си разцепи и аналния отвор !

2019.10.08 | 12:37

2

И.Д.И.О.Т П.С.И.Х.О.П.А.Т

Добави коментар

Водещи новини