Милко Младенов, кандидат за кмет от ГЕРБ на район "Люлин": Изградихме 8 площадки за стрийт фитнес в района

  • 07 октомври 2019 12:22

  • 512
  • 0
Милко Младенов, кандидат за кмет от ГЕРБ на район "Люлин": Изградихме 8 площадки за стрийт фитнес в района
© ГЕРБ

Кандидатът за кмет на район „Люлин“ от ГЕРБ Милко Младенов присъства на турнир по стрийт фитнес, който се проведе в района, съобщиха от пресцентъра на партията.

Третият кръг на Националния шампионат (Battles of Lyulin) се състоя на площадката за стрий фитнес в Люлин-център. Състезанието се проведе при огромен интерес както от страна на участниците, така и на многобройните почитатели на този спорт, които много внимателно следяха всички битки.

„През последните години в район „Люлин“ изградихме общо осем стрийт фитнес площадки, две от които тази година. И занапред ще продължим да инвестираме в изграждането на подобен тип спортни съоръжения, които са изключително атрактивни и стават все по-популярни сред младите хора“, каза по време на проявата Милко Младенов. Той благодари на организаторите от Spf Bulgaria и Street Workout, че за поредна година са избрали район „Люлин“ за домакин на този прекрасен турнир, както и на всички съдии, начело със световната шампионка по стрийт фитнес Цвети Станева.

Последвайте канала на

Novini.bg
512 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини