Ангелкова в Самоков: Кандидат-кметът на ГЕРБ Валентин Милушев ще работи за подобряването на инфраструктурата в общината

  • 07 октомври 2019 11:23

  • 223
  • 1
Ангелкова в Самоков: Кандидат-кметът на ГЕРБ Валентин Милушев ще работи за подобряването на инфраструктурата в общината
© ПП ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Валентин Милушев ще работи за подобряването на инфраструктурата в общината. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-София област и министър на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard по време на работно посещение в района. Тя и кандидатът за кмет на общината разговаряха с жителите на селата Бели Искър и Маджаре. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

Основен приоритет на правителството са инвестициите в общините. Доказателство за това е, че две години след парламентарните избори активно се работи по пътя Самоков – Дупница, за който бяхме поели ангажимент“, отчете Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Тя съобщи, че се работи и по трасето Самоков – Радуил, като в момента се укрепва свлачището в района, а след това ще продължат строителните дейности.

На срещите с жителите на Самоков бяха обсъдени и промените в Закона за туризма. „Важен акцент в измененията е, че кметовете на населените места ще имат ангажимент част от средствата, които се събират от курортни такси, да се влагат в инфраструктурата на туристическите обекти“, обясни Ангелкова. Тя допълни, че това ще допринесе курортът Боровец да се развива устойчиво, за което важна роля има и местната власт.

От своя страна кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Валентин Милушев заяви, че ще разчита на подкрепата на правителството за подобряване на инфраструктурата в района.

В село Бели Искър Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard отбеляза, че е много важно населените места да работят в екип и да имат вниманието на общинския център.

„Предлагаме ви екип, който ще е близо до хората. Всеки може да дава обещания, но важното е какво е направено и какво е било надградено. От вас зависи да посочвате къде ще бъде фокусът и да бъдете чувани от общинската власт“, обърна се към хората в Маджаре Никола Ангелкова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
223 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
оцелял от "градежа" СДС-арски българин

2019.10.07 | 11:35

1

Истината е,че кандидат-кметовете на ГЕРБ ще работят за подобряването на инфраструктурата в общината,чрез събаряне на къщите на ромите . Друго не помня да са правили до сега сегашните.

Добави коментар

Водещи новини