ВМРО откри предизборната си кампания в столичния кв. „Обеля“

  • 07 октомври 2019 11:16

  • 241
  • 0
ВМРО откри предизборната си кампания в столичния кв. „Обеля“
© Фейсбук/ Димитър Антов

ВМРО – Българско национално движение откри кампанията си в столичния кв. „Обеля“ с концерт. Патриотите се срещнаха и разговаряха с жители на квартала. Това съобщиха от ВМРО.

На събитието бяха кандидатът за кмет на София Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, кандидатът за кмет на район „Връбница” Димитър Антов, кандидатите за общински съветници - Карлос Контрера и Владимир Митов, и независимият кандидат за кмет на село Мрамор - Ивайло Иванов, подкрепен от ВМРО.

За да подкрепи всички кандидати, бе дошъл и депутатът от ПГ „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов.

Всички те застанаха пред събралите се хора открито и не само с обещания, а с отчет за свършеното дотук.

Водосвет за здраве и късмет отслужи отец Александър Тинчев, а ансамбъл „Гоце Делчев” зарадва всички с богатата си патриотична програма.

София не е само центъра на града, София е и кварталите. Години наред градът се развива непропорционално. Всичко се влага в централните и южни райони, а места като Връбница, Нови Искър, Казичене остават в периферията, каза кандидатът за кмет Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –. Той изброи някои от важните за района теми, които трябва да бъдат решавани – канализацията, обществения ред, както и вечната тема с премахване на незаконните цигански гета.

Джамбазки бе категоричен:

"Явяваме се на тези избори, за да спечелим кмет на София, да спечелим кмет на район „Връбница“, за да имаме голяма група общински съветници от ВМРО."

Последвайте канала на

Радина Лазарова
241 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини