Мирослав Петров: През последните 4 години Община Плевен не направи абсолютно нищо, за да привлече инвеститори

  • 04 октомври 2019 16:29

  • 321
  • 0
Мирослав Петров: През последните 4 години Община Плевен не направи абсолютно нищо, за да привлече инвеститори
©

„Индустриалната зона на Плевен е в окаяно състояние и е крайно време да се вземат адекватни мерки. През целия мандат настоящото ръководство на Община Плевен не направи абсолютно нищо, за да привлече инвеститори, да отговори на техните очаквания за състоянието на прилежащата инфраструктура, така че да ги мотивира да развиват своя бизнес тук”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Той и кандидатите за общински съветници Александър Николов, Валентина Вълчанова и Пламен Бешков се срещнаха с работниците в плевенски завод за сглобяеми стоманобетонни конструкции.

„Държавата прави всичко по силите си, за да създаде условия за насърчаване на инвеститорския интерес в Северна България, но има нужда от съдействието и на местната власт“, обясни Петров.

Работниците в завода признаха като безспорен успех на ГЕРБ реализираните големи инфраструктурни проекти в Плевен.

„Заради престъпно бездействие на настоящото ръководство на Общината, проектът за водния цикъл ще понесе сериозни санкции и вероятно това няма да позволи реализирането му в обема, който е заложен”, отчете Мирослав Петров.

„В своя мандат проф. Стойков остави огромен ресурс и подписани проекти за милиони. Сегашният кмет на Плевен не просто не довърши проектите на Стойков, а дори не започна нито един нов. Това е главният проблем на Плевен. Освен засаждане на теменужки в Плевен нищо друго не се случи”, напомни Валентина Вълчанова, кандидат за общински съветник от ГЕРБ.

„ГЕРБ не обещава чудеса. Тук сме, за да поемем пред вас изпълними ангажименти. Като привлечем инвеститори и се повиши конкуренцията - ще се повишат и доходите.”, каза Александър Николов, кандидат за общински съветник от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
321 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини