ГЕРБ, ВМРО и НФСБ в дебат за кметското място в Благоевград

  • 04 октомври 2019 08:40

  • 755
  • 5
ГЕРБ, ВМРО и НФСБ в дебат за кметското място в Благоевград
© БТВ

Имам жилище в Благоевград и в София от 2005 г. Семеен съм с три деца. Развивал съм собствен бизнес. Имам добър, нормален стандарт. Винаги съм пребивавал и работел в Благоевград. Работя от Благоевград за Благоевград. Това заяви кандидатът на ПП ГЕРБ за трети кметски мандат в Благоевград д-р Атанас Камбитов. 

"За последните 8 години градът беше променен. След основните ми приоритети за следващ мандат са изграждане на индустриална зона, заетост, по чиста екологична среда, интегриран градски транспорт и мерки за чистотата на въздуха", разкри Камбитов.

"През последните ми мандати има над 300 санирани блока, площада бе променен, изградени бяха и над 100 детски площадки. Работил съм за комфорта на жителите. Единственият проблем на Благоевград е липсата на терени, които да привличат инвеститори", допълни кандидатът на ГЕРБ.

"Живея в Благоевград с моето семейство. От 1999 г. съм директор на голяма строителна фирма. Основните ми приоритети са създаване на работни места, сигурност, индустриална зона, развитие на културата и образованието", разкри кандидатът на ВМРО Иван Ризов.

"Защо Камбитов се сети, че имаме нужда от индустриална зона месец преди изборите. Минералната вода трябва да се използва от всички граждани. Работи се само с определени фирми и по строителните дейности, изгониха местните компании", каза още Ризов.

"Имам мандат като кмет на село Дъбрава. Ще работя с хората и ще съм близо до тях. Ако ме изберат за кмет на Благоевград, ще работя за икономическото развитие и прозрачност на публични средства. Изграждането на индустриална зона е закъсняло. Има въпросителни и по изграждането на водопровода с минерална вода", заяви кандидатът на НФСБ Росен Георгиев.

"Нередовното измиване на уличната мрежа води до замърсяване ан въздуха", допълни Георгиев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
755 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Марта

2019.10.04 | 20:28

5

Нито един от кандидат-кметовете не е достоен да управлява Благоевград! Трябват ни не корумпирани и
почетени личности от известни родове
Стига с тези строители.

Ке ви eбeме мамецот седесарски,

2019.10.04 | 11:17

4

нема да гласаме за мутренски кучиня.

2019.10.04 | 10:39

2

Всички кметове на Симитли на Гоце Делчев на Сандански привличат инвестиции само нашия Камбитов му трябваха 8 години за да осъзнае какво става. И сега не е осъзнал, ама нали идват избори...Никой не инвестира в Благоевград. По правило всички бягат от корупцията. Дано не го изберете щото харесвате Бойко, който и да е друг, само да е друг.

Опа

2019.10.04 | 11:03

3

Кой харесва БХ, и той е тотално изтрещял и самозабравил се? Трябва тотална смяна на депотатския колектив!

Wow

2019.10.04 | 09:36

1

Нагал, нагал, та чак ТЪП. Учил се е от най-добрия НЕДЕЛЧО(Камбитов). То бива толкова да си нагал, но поне малко достойнство.

Добави коментар

Водещи новини