Фандъкова: Продължаваме инвестициите в модернизиране и строителство на детски градини и училища

  • 03 октомври 2019 09:31

  • 195
  • 1
Фандъкова: Продължаваме инвестициите в модернизиране и строителство на детски градини и училища
© Пресцентър ГЕРБ

Предстои цялостен ремонт на сградата на 30 ДГ „Радецки” и строителство на нова сграда за 6 групи - две градински и четири яслени групи. Продължаваме инвестициите в модернизиране и строителство на детски градини и училища. Това каза кандидатът за кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, издигната от коалиция ГЕРБ-СДС, на среща в район „Изгрев“.

Извършени са ремонти на седемте сгради на детски градини в район „Изгрев“, като на пет от тях са изпълнени конструктивни укрепвания и са въведени всички мерки за енергийна ефективност. Ремонти са направени и на всички училища в района и започна изпълнението на мерки за енергийна ефективност, предстои саниране на 105 и 11 училища, посочи също кандидатът за кмет на район „Изгрев“ Цветомир Жеков.

Инвестициите в инфраструктурата в кварталите, подобряването на градската среда и въздуха са приоритет за следващите години, посочи Фандъкова. Един от важните ни проекти, който е свързан с район „Изгрев“ е развитието на зелен ринг по бившите жп линии. Ще бъде оформен зелен пояс по старата жп линия – първият етап е от гара „Пионер“ до район „Слатина“.

По рано Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска присъства на водосвет в първия клуб на пенсионера в района.

На срещата присъства и кандидатът за кмет на район „Изгрев“, издигнат от коалиция ГЕРБ-СДС Цветомир Жеков, както и кандидатите за общински съветници Малина Едрева, Николай Стойнев, д-р Антон Койчев, водещият Симеон Колев и Диан Стаматов - директор на 119 училище.

Последвайте канала на

Novini.bg
195 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Данче

2019.10.03 | 10:44

1

Ох,Йордаанке Йорданке..защо си толкова хубава..ох ашладисай ме,моля те!

Добави коментар

Водещи новини