Здравко Димитров: До края на мандата трябва да достигнем София по жизнен стандарт

  • 03 октомври 2019 08:42

  • 2392
  • 6
Здравко Димитров: До края на мандата трябва да достигнем София по жизнен стандарт
© Пресцентър на ГЕРБ

Ще направя Пловдив по-добро място за живеене. Ще решавам проблемите на пловдивчани. Трябва да се решат проблемите с паркирането, трафикът, с детските площадки. До края на мандата трябва да достигнем София по жизнен стандарт. Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на в ефира на БТВ.

Сред приоритетите му са трафикът, паркирането, необходимостта от нови зелени площи и детски площадки, грижа за екологията. И най-вече създаване на условия за повишаване на доходите и жизнения стандарт в Пловдив.

"Ако стана кмет преди да си изпълня Пловдив оставя празна хазна и големи дългове. Трябва да се стабилизират финансите на общината. Дълговете са над 65 милиона лева". Това заяви Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия, кандидат за кмет от от НФСБ и ВМРО.

"Познавам всеки един проблем в Пловдив. Амбицията ми е подготвени и млади хора да управляват града", заяви друг кандидат за кметския пост - Дани Каназирева.

Той обаче призова да не се хули и отрича управленския мандат на неговия предшественик Иван Тотев, защото в него са се случили и редица добри за града неща. „Площадът, спортната зала, Художествената галерия. Реновираха се много площади. Оттук нататък може само да се надгражда и да вървим напред“, коментира Димитров. Той добави, че законът е над всички и трябва да се прилага.

Атанасов коментира, че срещу него е бил извършен преврат. „Бяха ми отнети правомощията от районните кметове“.

Бюджетът на община Пловдив се управлява по един и същ начин. Получаваме бавни и некачествени ремонти. Всички дружества се водят до умишлен фалит“, заяви единствената дама кандидат-кмет. По думите ѝ се наблюдава безсилие при управление на европроектите.

Атанасов напомни, че Пловдив е бил обявен за най-социалния град.

"Бюджетът на Пловдив не е в цветущо състояние. Трябва да повишим събираемостта в общината. Освен това трябва да подобрим състоянието на ДКЦ-та, както и контрол на концесиите", заяви кандидатът на ГЕРБ. Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на коментира още, че трябва да се изградят по две нови детски градини във всеки район. "Започваме изграждането веднага. Пловдив се разраства и това е нужно".

Най-големият проблем е в детските ясли. Трябва да се престъпят тези градини, които съществуват – това е евтиният вариант, добави Дани Каназирева.

Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия потвърди, че трябва да се построят нови детски градини. Той се съгласи, че са нужни и детски ясли.

По отношение на ромските махали. „Кметовете на ГЕРБ бутаха редовно незаконно постройки. Необходима е превенция“, заяви Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на. Той призна, че проблемът с нерегламентираните сметища в махалите е голям.

Дамата предложи да се постави видеонаблюдение.

Кандидатът на ВМРО поясни, че на територията на Пловдив се намира най-голямото ромско гето на Балканите. Той изтъкна, че ВМРО има план за ромската интеграция.

По темата за чистотата на въздуха, кандидатът на ГЕРБ посочи, че най-големият проблем е трафикът в града. „Задръстванията също замърсяват въздуха. През зимния сезон трябва да се премине на алтернативно гориво – ТЕЦ-ове, климатици“.

Нужна е зелена система за град Пловдив, предложи Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия.

На въпрос дали ще направи ревизия на бившия кмет на Пловдив, който в момента оглавява местната структура на ГЕРБ в града, Димитров отговори: „Ще направя ревизия, защото моят шеф е моята съвест. Ако има нередности, ще бъде сигнализирано. Лидерът на ГЕРБ е един и той е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г“.

Партийна зависимост няма. Листата ни е наредена номинации. Ние в ГЕРБ сме един тим“, заяви Димитров.

На въпрос към Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия към кое политическо семейство принадлежи, той отговори, че винаги е бил към патриотичното.

Ще управлявам с диалог, честно, открито. Имаме добър екип, който е готов да реши всеки проблем. На Пловдив му е нужна работа, работа, работа. Знам и ще го направя, защото Пловдив е в сърцето ми“, коментира кандидатът за кмет на ГЕРБ.

Винаги, когато съм управлявал е било с грижа за хората и управление с човешко лице“, каза Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия.

Каназирева каза, че може да носи отговорност. „Ще работя за града си“, увери тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2392 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.10.03 | 11:33

6

КАК МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗНЕШ И ДА КАЗВАШ ЧЕ ПЛОВДИВ БИЛ НАЙ СОЦИАЛНИЯ ГРАД?? В ПЛОВДИВ СЕ ПЛАЩАТ НА СКЪПИТЕ ДАНЪЦИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ИЗТОЧНА ЕВРОПА,ПЛОВДИВ Е НАЙ СКЪПИЯ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ В БЪЛГАРИЯ--НО И С НАЙ МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ ЗА СМЕТКА НА ТОВА,,,ДРУГОТО КОЕТО Е-КОЙ ОТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КАНДИДАТ ЛУМПЕНИ И КРАДЦИ СЕ ЗАЕ С ПРЕМАХВАНЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ ПАМЕТНИЦИ И ИМЕНА НА УЛИЦИ---??? НИКОЙ!!!! СОРИ АМА АЗ ЗА КОМУНИСТИ НЯМА ДА СИ ДАМ ГЛАСА..ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН СА КОМУНИСТИ

2019.10.03 | 10:48

5

Това герберско плашило е много кух ,неподготвен герберски суджук и готованеци функционално неграмотен ,след ка.то от устата не му слиза лидер един и той е майката и той е бащата ББ..Нищо ново за ликвидирането на разбойниците,бандитите и престъпниците за разграбването на пловдив и държавата

2019.10.03 | 10:41

4

грабят го, лъжат го, съсипват му държавата, е*т го, българинът продължава да си ги избира гробаджиите

2019.10.03 | 10:15

3

Kradtsi

gogo

2019.10.03 | 09:02

2

tapanar e

fafsas

2019.10.03 | 08:59

1

fasfas

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини