Мирослав Петров, кандидат за кмет на Плевен: Само с управление на ГЕРБ Плевен се развива

  • 02 октомври 2019 15:08

  • 401
  • 0
Мирослав Петров, кандидат за кмет на Плевен: Само с управление на ГЕРБ Плевен се развива
© ПП ГЕРБ

Кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров заедно с кандидати за общински съветници от листата на партията тази сутрин се срещнаха със служители във фирма за канцеларски материали. Воденият от Мирослав Петров отбор на ГЕРБ припомни, че санираните училища, детски градини, новият площад, всички пътища, фонтани, новите тролеи, новата контактна мрежа, новото депо, видеонаблюденията по кръстовищата – всичко това е от времето, когато Плевен беше управляван от кмет на ГЕРБ и властта беше на ГЕРБ.

„48 млн. лв. по Региони в растеж бяха договорени от проф. Стойков. За резултатите обаче се иска време. Затова и настоящият кмет Георг Спартански реже лентите, но той просто харчи парите, които ние сме му оставили в предходния мандат ”, каза Мартин Митев, кандидат за общински съветник от ГЕРБ и председател на местния парламент в Плевен. „Към момента настоящото местно управление няма подписан нито един проект. Нито един”, припомни той.

На срещата бе поставен въпросът за привличането на инвестиции. „Плевен беше един от най-добре развитите индустриални центрове в Северна България. Географското му разположение, индустриалната база и пътната свързаност създават добри предпоставки за оформянето на икономически център“, отбеляза Мирослав Петров. По думите му обвързването на бизнеса с обучението също е важно обстоятелство за насърчаването на инвестициите, защото тогава ще можем за предложим добри, подготвени и адекватни на търсенето на пазара кадри.

„Идеята е да дадем енергия на Плевен и да го върнем в силата, която беше преди години”, каза кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Александър Николов. Той представи и една идея за инвестиции в спорта чрез подобряване базата на повечето училища в Плевен, която през деня да бъде ползвана от учениците, а в извънучебно време инвеститорът да може да предоставя базата и за външно ползване срещу заплащане.

„За да се случват нещата в Плевен, за да се развива градът и да са спокойни и доволни хората - е нужна много работа, предприемчивост и добро сътрудничество с правителството. ГЕРБ предлага точно това. Работа, работа, работа за Плевен!”, обобщи Мирослав Петров.

Последвайте канала на

Калина Христова
401 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини