Жители на пловдивския район "Централен" благодариха на кандидат-кмета Георги Стаменов за поредния изпълнен ангажимент

  • 02 октомври 2019 09:43

  • 194
  • 0
Жители на пловдивския район "Централен" благодариха на кандидат-кмета Георги Стаменов за поредния изпълнен ангажимент
©

Огромни благодарности изказаха жители на пловдивския район „Централен“ на кандидата на ГЕРБ за районен кмет Георги Стаменов за поставените ограничители на скоростта до учебните заведения СУ „Цар Симеон Велики“ и ОУ „Душо Хаджидеков“.

„Това е пореден ангажимент, който Стаменов е поел и изпълнил по време на предходния си мандат“, коментираха хората от квартала.

През пролетта живеещите около двете училища са депозирали в районната администрация подписки с молба на улиците "Тракийски юнак" и "Петко Д. Петков" да бъдат сложени изкуствени неравности с оглед опазването безопасността на учениците и хората от квартала.

„Признателни сме на Георги Стаменов за това, че като районен кмет удържа на обещанието си и с монтирането на съоръженията гарантира здравето и сигурността ни“, заяви Николай Колев, инициатор на подписката - парафирана от 180 души, живеещи около СУ „Цар Симеон Велики“.

Жителите на двата микрорайона бяха категорични, че на предстоящия вот на 27 октомври отново ще подкрепят Георги Стаменов, защото не са имали по-работещ, мотивиран и успешен кмет на район „Централен“. ГЕРБ е с номер 43 в интегралната бюлетина.

Последвайте канала на

Novini.bg
194 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини