Кандидат на ГЕРБ за кмет на Провадия: Време е за промяна в общината

  • 01 октомври 2019 15:09

  • 1268
  • 0
Кандидат на ГЕРБ за кмет на Провадия: Време е за промяна в общината
©

Време е за промяна в Провадия. Време е да рестартираме управлението на втория по големина град във Варненска област, защото общината се нуждае от по-добра инфраструктура, по-добри условия за живот. Това заяви инж. Жоро Илчев, кандидат за кмет на Провадия, издигнат от ГЕРБ. Като доказан професионалист с успешен бизнес в града той е амбициран да развие потенциала на общината.

„Уличната мрежа е в окаяно състояние и се нуждае от ремонт. Градът ни е един от малкото в страната, който не се е възползвал от оперативните програми, за да обнови своята централна част. Неусвоени са и всички природни и исторически дадености, които позволяват Провадия да се развива като привлекателна туристическа дестинация, включително и като съвременен балнеолечебен център”, категоричен бе инж. Илчев.

По думите му градът се нуждае от модерна многофункционална зала.

„В момента липсват условия за провеждането на спортни събития. Като човек, който е спортувал активно, съм убеден, че трябва да гарантираме на младите хора подходяща среда за физическа активност, но залата е необходима и за да създадем условия за по-активен културен живот”, смята кандидатът за кмет. Според него следващата кметска администрация трябва да намери решение за облекчаване на трафика на тежкотоварни автомобили през Провадия, както и за обезопасяване на железопътната линия, която минава през града.

„Изборът на кандидат за кмет на общината, който не е от партийната структура, е доказателство, че в ГЕРБ не сме капсулирани, че залагаме на силна фигура с мениджърски качества, която хората да припознаят като носител на промяната в Провадия”, коментира по време на провелата се работна среща с кандидатите за кметове на кметства и общински съветници административният секретар на областната организация на ГЕРБ – народният представител Павел Христов.

„Борим се и за максимално широко представителство в Общинския съвет, което личи и от гражданската квота в листата с водач Димо Димов – ръководител на ГЕРБ-Провадия и досегашен общински съветник”, допълни Христов. Той изрази надежда, че хората ще бъдат активни на предстоящия местен вот, който е решаващ за бъдещото управление на общината.

„Кандидатите ни са екип от добри професионалисти, които са амбицирани да работят за Провадия и да я променят, както подхожда на един модерен съвременен град с богата история и култура и с огромен потенциал”, заяви на свой ред Димо Димов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1268 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини