Кандидат за кмет на Плевен от ГЕРБ: Плевен заслужава и може да бъде икономическият център на Северна България

  • 30 септември 2019 17:39

  • 347
  • 0
Кандидат за кмет на Плевен от ГЕРБ: Плевен заслужава и може да бъде икономическият център на Северна България
©

Градим Плевен. Над 90% от видимите резултати в Плевен са дело на ГЕРБ. Днес нашият град е в застой. Той не заслужава това, напротив – Плевен може много повече. С тези думи кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров се обърна към гражданите по повод откриването на предизборната кампания на ГЕРБ. Срещата с хората се състоя в района на емблематичните за Плевен фонтани, известни като „жабките”.

В изказването си Петров акцентира върху потенциала на Плевен да е икономическият център на Северна България. „Но инфраструктурата е зле. Не сме готови за магистрала „Хемус“”, посочи кандидатът на ГЕРБ за Плевен Мирослав Петров.

В изказването си кандидатът за кмет от ГЕРБ постави акцент и върху друга ключова за града тема – изграждането на спортна зала. „Възможно е нашите съграждани да гледат големи спортни първенства и концерти в Плевен, а не в София или Русе. Това ще се случи, когато изградим Арена Плевен – вече заявих, че многофункционалната спортна зала е мой личен приоритет, Арена Плевен е моя кауза.”, ангажира се пред своите съграждани, дошли да изразят своята подкрепа към него, кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Той отправи покана към всички кандидати за кметския пост в Плевен да участват на 12 октомври в инициатива, посветена на Европейския ден на донорството и трансплантациите. „Нека мислим национално. Нека бъдем съпричастни и изразим своята благодарност на семействата на донорите, които спасяват животи и поне за ден да няма политически нападки”, призова Петров. Събитието ще се проведе от 11.00 часа в зала „Плевен”.

По рано днес кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ и листата общински съветници, заедно с народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева и много симпатизанти и привърженици на ГЕРБ - дадоха символичен старт на предизборната кампания с водосвет за здраве и благоденствие. Водосветът бе отслужен в църквата „Свети Николай”.

Последвайте канала на

Novini.bg
347 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини