Ганев от “Тренд”: Балотаж ще има и той ще е между двете дами - Фандъкова и Манолова

  • 30 септември 2019 11:00

  • 2802
  • 8
© Novini.bg

Когато говорим за пол, то той няма да има значение за местните избори. 30% от анкетираните избиратели са посочили, че предпочитат мъже начело на градовете. В последните години има ръст на избирателите, които искат млади кандидати. Най-голяма част от избирателите заявяват, че за тях обаче, възрастта е без значение. Това заяви политологът от "Тренд" Димитър Ганев пред izbori.bg.

"За хората ще е важна предизборната кампания", каза още той.

"И Манолова, и Фандъкова имат управленски опит. Фандъкова има опит в това да разпределя голям бюджет. За хората е важен не само управленският опит, но и моралните качества. И Фандъкова, и Манолова не са замесени в тежки корупционни скандали", допълни Ганев.

"Балотаж ще има и той ще е между двете дами. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска са най-рейтингови. Това ще им създаде добри позиции. ГЕРБ има предимство в София, но то не е толкова голямо. Манолова знае, че ще има повече подкрепа от десните, ако се дистанцира от БСП. Част от твърдият електорат на БСП не биха гласували за никого, ако Манолова се дистанцира крайно до тях", разкри политологът.

"И на тези избори ще има протестен вот, който ще е в полза на Манолова. Резултатът в София ще покаже големият победител и за страната", допълни Ганев от "Тренд".

"Цветанов познава много добре партийната машина и знае, че ако даден кандидат няма доверието на хората в щабовете, може да настане хаос", завърши Димитър Ганев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2802 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Демократ

2019.10.01 | 11:01

8

Жалко,че има още българи,които не са разбрали, че герб,бсп,дпс,вмро и т.н са едно и също котило-дс,бкп,но с различни именаимена

Лъчезар Чорбаджийски

2019.09.30 | 20:16

7

Как спечелиха евро изборите. Те така ще спечелят и местните.. комунягите ептен са изтрещели щом мислят че ще има .балотаж..

Петъо

2019.09.30 | 16:43

5

Фандъкова е много по -богата и стои зад нея цялата мафия на държавата, която ще й купи хиляди гласове и ще фалшифицира изборите!

до петЪо

2019.09.30 | 19:57

6

Виж са, петЪо, първо си напиши името правилно и тогава сери спосрански лайна тука! Анадъмно петЪо!

до червените социолози

2019.09.30 | 12:57

4

Ясно е, че новата директива от Спосрано 20 е да пропагирате БАЛОТАЖ, НО

ТОВА са отново празни, бесепарски мечти!

Мая Костинбродска ще бъде натирена с разлика в Дупница при братя галеви!



Ще..

2019.09.30 | 11:54

3

.. се постараем балотажа да не е между тия двете.Щото едната от 10 години нищо със света не е направила в София, а другата е от БСП и драпа за кокала.И тоя път няма да става дума за по-малкото зло.Търси се отговорен кмет на столицата ни, дето да знае какво прави, да спрат обществените поръчки към наши хора.

росен

2019.09.30 | 11:43

2

Даа, има опит Фъндъкова в разпределението на големи бюджети - все в правилните фирми и после по каналите за финансиране на партията -майка...Тази къщичка, дето тихомълком се строи в Драгалевци, защо никой не пише за нея ? Другите горят с апартаменти, тя че си сложи собсвен светофар пред кооперацията никой не забеляза...

праведен

2019.09.30 | 11:39

1

Айде де, синя София и балотаж. Тука има, тука нема - познавачи, кат "червен Кольо"

Добави коментар

Водещи новини