Кандидатът за кмет на Смолян Николай Мелемов: Искам убедителна победа, за да носим пълната отговорност за управлението и да работим в интерес на хората

  • 28 септември 2019 14:29

  • 1151
  • 2
Кандидатът за кмет на Смолян Николай Мелемов: Искам убедителна победа, за да носим пълната отговорност за управлението и да работим в интерес на хората
© Пресцентър ГЕРБ

Нашето главно качество е да казваме винаги истината, даже когато тя не е лъскава и не е това, което хората очакват да чуят. Длъжни сме да бъдем искрени и коректни с хората. Ние тръгваме на избори с убеждението, че работим единствено в интерес на Смолян и неговите граждани. Това заяви в емоционална реч при откриването на предизборната кампания кандидатът за кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Стартът ѝ бе даден от д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е – председател на Парламентарната група на ГЕРБ и председател на общинската структура в родния ѝ град.

„През всичките тези години ние сме били силни и сме печелили доверието на хората, защото сме били винаги близо до тях. Затова имаме силата да поискаме още веднъж да ни подкрепят за следващ мандат. В наша полза са изключително силните кандидатури за кметове и общински съветници, които сме определили с цялата отговорност на избора, защото знаем, че носим отговорността на досегашното управление. Ние гарантираме с постигнатото, което е видимо за всички, че развитието на Смолян ще продължи“, посочи д-р Дариткова. По думите ѝ точно така се управлява и България - уверено по пътя на развитите европейски страни.

„Няма от какво да се притесняваме, защото построеното говори в наша полза - че сме успели да преобразим града. Аз вярвам, че сме се поучили и от грешките си, защото това е силата на една партия, която има дългосрочна визия. Можем да ги признаем, можем да носим отговорност. Имаме приоритети и програма, чрез които Смолян да стане едно още по-добро място за живеене, в което младите хора да остават, да отглеждат децата си“, допълни председателят на ПГ на ГЕРБ и подчерта, че кандидатът за кмет Николай Мелемов отговаря на всички заложени критерии. „През тези два мандата като кмет на Смолян той е доказал, че може да бъде близо до хората, че може да чува това, което те очакват от кмета и че може да решава проблеми на всяко ниво. Вярвам, че той ще бъде успешният кмет за следващия мандат за община Смолян. Затова разчитам на вашата подкрепа. Номерът в бюлетината е 43.“, посочи д-р Дариткова.

От своя страна Николай Мелемов изтъкна, че се гордее със своя отбор и вече от два дни приема поздравления за листата на ГЕРБ. „Постарахме се да включим в нея доказани професионалисти, които знаят и могат. 40% от тях са от гражданската квота, а 60% - от партийните редици, с които вече 10 години градим стила на ГЕРБ в Смолян. Спазваме принципите на нашата партия и вървим напред. Заложихме на младостта, която носи амбиции и перспектива“, каза кандидат-кметът, който има вече два мандата зад гърба си.

„Не се заблуждаваме, че кампанията ще е лесна. Ще поемаме ангажименти, които можем да изпълним. Аз съм сигурен, че с тази листа ще успеем да спечелим тези избори. Въпросът е победата да бъде убедителна, за да носим пълната отговорност за управлението, да прокарваме решения в Общинския съвет единствено в интерес на хората“, поясни Мелемов. Той представи кандидат-кметовете на селата Търън, Широка лъка, Могилица, Виево, Влахово, Смилян, Момчиловци и пълната листа с 29 кандидати за общински съветници.

„Радвам се, че имам честта да водя толкова силна листа. Дълбоко съм респектиран и на първо място искам да направя поклон пред тях - толкова достойни хора, доказали се в различни сфери“, заяви първият в листата Марин Захариев. Той изрази увереност, че гражданите ще ги оценят и ГЕРБ ще постигне поредна победа. „Не искаме властта самоцелно. Ние вече знаем, че това е преди всичко отговорност. Научихме се да работим добре в община Смолян. Допускали сме и грешки, поправяли сме ги. Радвам се, че имаме подкрепата на правителството“, каза Захариев, който два мандата е заместник-кмет.

„В 21-ви век трябва да сме много по-гъвкави, за да отговаряме на нуждите на хората. С високо вдигнати глави казвайте и показвайте! Има какво да се показва от направеното на вашите роднини и познати. Няма от какво да се срамуваме! Винаги сме били позитивни. Ние искаме да покажем, че с работа, работа, работа Смолян върви в правилната посока“, наблегна водачът на листата.

Според депутата д-р Красимир Събев с позитивна кампания ще се постигне резултатът, необходим за развитието на Смолян. „Листата е с млади хора и хора с опит в политиката, за да има приемственост. Ние всички ще бъдем с вас и ще се борим за успешен резултат на изборите с номер 43“, заяви народният представител.

По традиция кампанията започна с молебен в църквата „Св. Висарион Смоленски“ за здраве и успех в начинанието. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1151 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.09.28 | 18:30

1

ГЕРБ строили строи,ГЕРБ е единствената ПП която е допринесла за България и българският народ най много.Сами виждаме че Република България е съвсем вече друга вече е нова.Във редиците сме във световната общественост във НАТО във ЕС.България нее вече във червената маф.я в краката на кремъл.Това всичко се дължи на ПП ГЕРБ...За това ПП ГЕРБ е велика защото пречупи червената кремълска чум.а...Вече сме свободни и на запад и на исток и навсякаде благодарение на гн Премиера Бойко Борисов...

Меркел

2019.09.28 | 23:00

2

Смени дилъро колега.

Добави коментар

Водещи новини