Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник Вяра Церовска уважи юбилей на читалището в град Батановци

  • 28 септември 2019 13:53

  • 916
  • 1
 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник Вяра Церовска уважи юбилей на читалището в град Батановци
© ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ-Перник и кандидат за кмет на Община Перник Вяра Церовска беше гост на празника по случай 110-та юбилейна годишнина на Народно читалище "Просвета 1909" в град Батановци.

Поздрав по случай празника отправи временно изпълняващия длъжността кмет на Община Перник Севделина Ковачева, която приветства самодейците от името на Община Перник.

„Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод  110-та годишнина от създаването на Народно читалище „Просвета“. Благодаря Ви за упорития труд за запазването и популяризирането на хилядолетните български обичаи и традиции, предавани от поколение на поколение. Дейността на вашето читалище е доказателство за това, че опитът, знанията и уменията, получени от изкуството, са силен и верен спътник в живота, а сътвореното от вас съхранява корените на нашия народ. Продължавайте да разширявате духовните търсения на нашите съграждани и да събуждате в тях любовта и преклонението им към всичко българско и родно“, каза в поздрава си Ковачева.

Сред гостите на празника бяха още народните представители Красимир Велчев и д-р Александър Александров, организационният секретар на областната структура на партия ГЕРБ Владислав Караилиев, кандидатът за кмет на населеното място от политическа партия ГЕРБ Радослав Банчев и кандидати за общински съветници от политическата сила в Перник.

 

Последвайте канала на

916 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Цървули

2019.09.28 | 14:24

1

Егати и кмета. Тая е за старчески дом.

Добави коментар

Водещи новини