Контрера: За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа

  • 27 септември 2019 19:00

  • 602
  • 1
Контрера: За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа
© БНТ

За Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – София е по-важна от Европа. "Битката за София" звучи драматично, а не е необходимо. Кампанията трябва да е спор за идеи, а не на лозунги. Хората не разбраха нищо от пререканията. От ВМРО призоваваме за разумен дебат. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ Карлос Контрера от листата за общински съветници на ВМРО-БНД.

"Нека да бъдем разумни в предложенията по време на кампанията, всички струва пари и усилия. От ВМРО поставяме темата за сигурността - градът трябва да е по-сигурен и безопасен. За нас е логично кварталите да получат своето нормално осветление. Където има асфалт – да има и осветление, мисля че това е лесно постижимо. Така ще се намали и битовата престъпност", разкри още той.

"Трябва да има и общинска полиция, особено в паркове, където стават тежки престъпления", допълни Контрера.

"Темата за транспорта не трябва да се свежда само до метрото. Лесно изградими са и тексиметровите стоянки, които да улеснят клиентите и самите шофьори. Има огромен брой жалби за недобре маркирани пешеходни пътеки, заради които стават множество ПТП", коментира кандидатът за общински съветник от ВМРО.

"Предлагаме и екологична мярка - малки ученически автобуси - те ще взимат и прибират децата, ще намалят трафика и ще спестят на родителите, бабите и дядовците времето за водене до училище", каза Контрера.

"Имаме силни кандидатури имаме в София, Пловдив и Русе. Смятам, че ще имаме успехи на 27 октомври. Джамбазки има силен шанс", завърши Карлос Контрера.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
602 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Сгафил

2019.09.28 | 22:19

1

Аз незнам какво е направил,чувам само говори за циганите.Хората в София са интелигентни и шанса му е нула.

Добави коментар

Водещи новини