Кандидатът за кмет на Троян от ГЕРБ Иван Миховски: Ще работя за по-ускорено развитие на Троян

  • 27 септември 2019 17:19

  • 381
  • 0
Кандидатът за кмет на Троян от ГЕРБ Иван Миховски: Ще работя за по-ускорено развитие на Троян
©

С молитва за здраве и успех отборът на кандидата за кмет на община Троян Иван Миховски откри кампанията за Местни избори 2019.

Кандидатите за общински съветници и кметове на населени места, партньори от СДС, ВМРО, БЗНС и приятели, съмишленици и симпатизанти на ГЕРБ се събраха в Троянския манастир и бяха благословени от отец Стефан „за успешно начало на предизборната кампания, за здраве, успех и сила на участниците да работят за благото и доброто на хората, които ще ви гласуват доверие“.

„Ще проведем позитивна кампания с уважение към опонентите ни и очакваме това от тях. Ще се срещнем с всеки, който идва добронамерено, който има идеи, за да търсим заедно решенията.  Кандидатирам за кмет с вярата, че заедно с всеки от Вас можем ускорим развитието на нашия град. Троян е моят дом. Убеден съм, че може да се развива на много по-висока скорост с подкрепата на правителството на ГЕРБ и на неговите жители. Искам да е пълен с повече енергия, енергията на младите хора. Заедно да живеем в модерно място, в което всеки признава направеното от предишните управници и дава своя принос за общия ни дом“, каза Миховски след службата и пожела успех на всички участници в кампанията, но най-вече честна и отговорна надпревара.

Последвайте канала на

Novini.bg
381 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини