Мая Манолова: Паля свещ в църквата „Света София“ за здравето и успеха на гражданите на столицата

  • 27 септември 2019 10:00

  • 2774
  • 26
©

Ще запаля свещ в църквата „Света София“ за здравето и успеха на гражданите на столицата. Предстои кампания, със сигурност времето ще отмие, това което ще се случи в нея. След 30 дни отново ще живеем заедно. Това каза гражданският кандидат за кмет на София Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, предаде репортер на Novini.bg.

Нашият град заслужава да е добро място за живеене, място не просто за работа, но и за отдих и почивка, място където да отглеждаме децата и внуците си. Очакванията ми са, че кампанията ще покаже добрите идеи и как да се случи това“, добави тя.

„Екипът ми е от доказани професионалисти, хора които са експерти в своята област, но също така са смели хора, които имат куража да застанат зад мен в една тежка кампания, хора които не са приведени, а са с изправен гръбнак, хора които ще дадат пример как да се борим за града си, за идеите си, за перспективите и бъдещето на децата ни“, заяви кандидат-кметът на София.

На въпрос на Novini.bg, за това какви са приоритетите ѝ, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на отговори така „Представям си столицата, като един чист и зелен град, град в който няма презастрояване, в който всички дишаме и гражданите и бизнеса с пълни гърди. Ще представим нашата кампания с конкретни мерки. Ще представяме идеите си през цялата кампания“, заяви Манолова.

„Столицата не е е само „София 1000“, столицата е и „Люлин“, „Обеля“, „Младост“, „Панчарево“, а всеки един квартал и всяко едно населено място. Ще покажем как кварталите могат да изглеждат като центъра, със свои културни центрове, със спортни комплекси, с достатъчен брой детски градини, с места за отдих, парковете, трафикът, паркингите. Това са все предизвикателства, на които ние ще представим нашите предложения за решения. Наистина се надявам, че кампанията ще бъде сблъсък на идеи, сблъсък на визия за това как да изглежда столицата, а не кална кампания. Ще покажем с моя екип, че можем да върнем столицата на гражданите, че гражданите ще бъдат тези, които ще участват реално в обсъждането на важните теми в процеса на взимане на решения, че ще управлява в техен интерес и заедно с тях“, увери Манолова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2774 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
Да го духате говоря за тези който са агресивни нар

2019.09.28 | 14:45

26

Стига сте писали толкова много смешни неща, който не вярва на нейните думи нека да гласува за вмро

Кико

2019.09.27 | 21:26

25

До светия Синод. Да се четът молитви при нощно бдение за прогонване на Лукавия който е влязъл в Светата Обител! Амин!

profesor

2019.09.27 | 11:10

6

Защо забравяте, че мнозинството от ГЕРБ са бивши и насточщи комунисти и служители на МВР.

До малоумния професор

2019.09.27 | 19:33

24

Не забравяме нищо, боклук прост !

Комунист и псевдокомунист от БКП , който е крал до насиране, са две много различни неща !

Истинската идея, отдавна напусна престъпниците от ръководството на БКП, глупако !

Още 1944г, когато започват дя избиват елита на собствения си народ, глупако !

И понеже почти всички бяхме членове на БКП глупако, ще ти кажа, че си мнаго прост, ако мислиш, че всички сме еднакви !

Не не сме !

Едни напуснаха мафията БКП навреме, но други останаха там и не само останаха, ами и отричат, че БКП е била престъпна организация и я подкрепят !

Сега те са в БСП-БКПрестъпници и развиват подривна дейност, срещу законно избрано правителство, глупако !

А това правителство, глупако, стабилизира България, за пръв път от 70 години насам, след шестте фалита, предизвикани от БКП-БСПрестъпници, глупако !

За пръв път, глупако, България има излишъци в бюджета, при ГЕРБ, лупако !

За пръв път в България от 79 години насам, ГЕРБ строят магистрали, метро,повишават заплати и въобще, прамят неща, за разлика от всички други преди тях, лупако !

Като си невеж и прост, защо се правиш на умен тука ?!



2019.09.27 | 13:20

21

Комунист в църква и прасе в джамия? Нещо не се връзва!

Уча се !

2019.09.27 | 19:11

23

Комунист влиза в църква, за да я взриви !

Е, Манолова няма да я взриви с бомба, а с наглост и популизъм, но все пак, ще я взриви !


realist

2019.09.27 | 13:31

22

Голяма ирония и майтап, върхът на наглостта, е меракът на Великата Мая Галевокостинбродска, създател на аферите Костинброд, "Ванко 1" и Д. Пеевски- Шеф на ДАНС, която, като Омбудсман, се оказа "Калинка", защото няма ПРАВНА квалификация, а ще става Кмет на София. Калинката "Омбудсман", уж защитавала ПРАВАТА на гражданите. Подведе Парламента, обществото и Борисов, на чието рамо плака за прошка. Никакъв професионализъм. Затова, когато водѝ, уж люти битки с Топлофикацията за сметките, длъжниците и частните изпълнители и закони, уж пѝса, се получи "напънала се планината и родила мишка", то дори и мишка няма. И, сега "Калинката", иска да е Кмет на Столицата, най-богатата, но и най -образованата и претенциозна Община и за пореден път да измами гражданите, като в съюз с овълчените "червено-синьо-зелената и джендерската" антинародни паплачи, да потопят хоботи в бюджета на Столицата. Пари! И Власт! Но има БОГ, и въпреки, че ти старателно Му се молиш, Той те предупреждава не един път, последния, наскоро.

2817

2019.09.27 | 13:11

20

Вълкът козината си мени нрава никога!!!

2019.09.27 | 12:23

12

Бре бре тя за СОФИЯ тя за нейния град-готова и живота да си даде

човек

2019.09.27 | 13:09

19

Нейният град е Кюстендил!!!!!!!!!!!

е,

2019.09.27 | 12:44

18

даде ли си живота - и ние ще и запалим свещ...

Vanко

2019.09.27 | 12:37

17

Свещ се пали когато ти угасне тока. Мислете хора. Религиите са една от най голямата пречка света да е в това положение.

Избирател

2019.09.27 | 12:30

14

КАКВА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ!

Червеният боклук, Мая Костинбродска, кюстендилската провинциална к.урва на галеви пали СВЕЩ за ГРАЖДАНИТЕ на СОФИЯ, и то в ЦЪРКВАТА "СВЕТА СОФИЯ", взривена от другарите й терористи!

ТАЯ простакеса надмина по НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ Лена офшорната!

СИКТИР бе, червен боклук миризлив!

Избирател

2019.09.27 | 12:34

16

Малка грешка от моя страна: взривената църква е "Света Неделя", но това НЕ Променя наглостта на червения боклук от Кюстендил!

Van Gog

2019.09.27 | 12:32

15

Г-жа Манолова,всеки ден да палите свещи няма да помогнете с нищо. В 21 в. това са ритуали на безбожници. Забравили сме Бога и сами сме си създали правила и закони, религии и празници и резултатите са налице. Глад,мизерия,болести... Четете КРЪСТЮ АНГЕЛОВ за повече инфо.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини