Мая Манолова: Битката за кмет на София не е между ГЕРБ и БСП

  • 24 септември 2019 13:45

  • 621
  • 5
Мая Манолова: Битката за кмет на София не е между ГЕРБ и БСП
© Кадър: БНТ

Желанието да бъде променен модела в управлението на столицата е каузата, зад която съм застанала, заяви в Сутрешния блок на БНТ кандидатът за кмет на Содия Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Основен неин приоритет е включването на гражданите в управлението на града.

Пълна дигитализация на Столична община и всеки един разход в реално време да може да бъде проследен от столичани. Пълна публичност на всички сключени договори, всички обществени поръчки да бъдат електронизирани, като бъдат качени на блокчейн платформа, категорична е Манолова.

Поех ангажимент, че ще въведа електронни референдуми, отново базирани на блокчейн технология, обясни Манолова като даде за пример с референдум дали столичани са съгласни за изграждане на инсталация за обработката на боклука след неговото горене.

Като друг приоритет в програмата си, Манолова посочи изграждането на детски ясли и градини.

Крайно време е децата на София да имат място в детските ясли и градини. Трябва да бъде анали колко са необходими. Терените, отредени за детски градини, които са частна собственост, да бъдат отчуждени. Има такива терени, при една ясна воля, решения могат да се намерят, заяви кандидатът за кмет.

Аз съм категорично против сгъстяването на строителството в София, заяви още Манолова. Тя предлага развитие на столицата на север с изграждане, по думите й, на софийски "Бевърли хилс", така че младите хора от средната класа да се сдобият със свой дом.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на коментира и темата с финансирането на нейната предизборна кампания.

Кампанията ми се финансира от граждани. По никакъв начин партийни централи, корпорации и фирми не се включват във финансирането. Аз съм гражданска кандидатура, издигната от инициативен комитет. От 4 години съм безпартийна и влизам в тази кампания като независим кандидат. Нека не забравяме, че в партиите също членуват граждани и аз не ги деля на леви и десни. Това, което обединява партиите от ляво и от дясно, гражданите, неправителствените организации, е желанието и волята да променим модела, по който се управлява столицата, допълни Манолова.

Ръководството на ГЕРБ в лицето на Борисов и Фандъкова, която е вторият човек в партията, много искат да представят битката за София като битка между ГЕРБ и БСП. Използвам случая да им кажа - няма да ви се получи, заяви кандидат-кметът.

Манолова заяви, че се упражнява натиск върху хора от екипа й, получавани са заплахи.

Ще минат изборите и ще извадя всичко за натиска. Това управление е модел на страха, модел в който свалят журналисти от ефир, арестуват фоторепортери. Благодаря на хората от екипа ми, които устояха, които имат гръбнак, смелост, допълни Манолова.

Последвайте канала на

Novini.bg
621 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Избирател

2019.09.24 | 17:58

5

Мдаа, червена селска логика: това управление е модел на страха, затова всеки един парцал било като Мая Костинбродска било като Лена Офшорната или Говнелия Импексова

МОЖЕ БЕЗ проблеми когато и където си поиска по всички медии да плюва и хърля лайна по законно избраното правителство!

Нека тогава галевата адвокатка да отиде в истинската си родина, РУСИЯ, и да говори за корупция, еднолично управление и страх и да видиме колко дълго ще може да говори тем подобни глупости!

Там товарищ Полоний бива задействан скоропостижно!

НАГЛИ, БЕЗСРАМНИ ДОЛНИ бесепарски боклуци!

2019.09.24 | 16:30

4

Кривоустата освен глупости да ръси, друго не може. Финансирането на кампанията им е от безработни и клошари, които ще я подкепят. Досущ като кампанията на льотчика.

2019.09.24 | 16:13

3

Моделът на управление е в закон/ЗМСМА/,тъпа свирка,и да се промени се изисква промяна в закона!!Откога кметовете са законодатели, коза галева???Я си покажи диплома ,ако имаш, и върви на .....То бива тъпотия и неграмотност, ама чак такова...

Darth_Revan

2019.09.24 | 14:04

2

Комсомолската секретарка,докато се правеше на омбудсман имаше за цел да събере достатъчно селски електорат от пролетарии които да я подкрепят!Долу комунягите!!!

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.09.24 | 14:02

1

К.у.р.в.о марш при галевите крадло кюстендилска НПИШЕТЕ В Y.o.u.T.u.b.e „КАТО ХИЩТНА ХИЕНА” и виште Мая как я галят и какво ли още не и правят сигурно по 2,3 дъртаци от БСП,ДПС Я ЧУКАТ НА ВЕДНЪЖ А МЪЖА И ПРЕД НЕЯ СЕДИ.
ЕДНАТА РУСА КРАДЛА ИЗБЕГА В БРЮКСЕЛ ПА СЕ ПОЯВИ СТАРАТА БАШ КРАДЛА,НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ЗЛОБАТА И КРАЖБИТЕ ТИ ХИШНА ХИЕНО УНУДИХА ТЕ БСП,ДПС И ТЕ ИСХВЪРЛИХА НА БОКЛУКО СЯ ПАК СЕ ПОЯВИ ГАЛЕВА КРАДЛО .

Добави коментар

Водещи новини