Димитър Делчев: Пожелавам успех на Зеленогорски. Манолова е човекът, който може да промени управлението на София

  • 16 септември 2019 07:40

  • 892
  • 2
Димитър Делчев: Пожелавам успех на Зеленогорски. Манолова е човекът, който може да промени управлението на София
© Кадър - БТВ

Разбира се, че сме дясна партия и вярваме дълбоко в десните принципи. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е граждански кандидат, има ляво минало, но в последните години показа, че може да работи за всички граждани. Ние искаме да променим модела на управление в София и това е причината да я подкрепим.

Това каза в сутрешния блок на БТВ лидерът на ДБГ Димитър Делчев, който коментира темата за напускането на партията от страна на Найден Зеленогорски и още трима души, както и подкрепата за Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. "БСП са ни политически опонент. Днес ще предложим на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на една платформа за гражданско управление на София. За няс няма десни и леви софиянци. Всички сме граждани на столицата и се нуждаем от нов модел на управление. Всеки има право на мнение и се радвам, че г-н Зеленогорски си е намерил мястото. За мен той ще бъде добър общински съветник и дано да е сключил добра сделка. За мен този скандал има за цел да злепостави ДБГ и е в услуга на ГЕРБ, Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и нейното управление. Г-н Борислав Игнатов е симпатичен човек и аз бих го подкрепил на втори тур. За нас категорично Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е човекът, който може да промени управлението на София. Не сме сключвали сделка с нея", разкри Делчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
892 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Позитански смрад

2019.09.16 | 16:31

2

Ти си десен колкото аз чеченец смрад комун..дриска!!!ДБГ ,ДСБ ,БСП са едно о също нящо -смрад!!

Избирател

2019.09.16 | 08:37

1

Най важните избори от дълго време насам!
1. Червените боклуци се борят за оцеляване и ЗАТОВА трябва да активират всичкия си мръсен ресурс!
Това означава, че внедрените ченгета във всички партии, от ляво до крайно дясно, ще трябва да се покажат най сетне! Един от примерите е и младото червено копеле Димитър Делчев!

2. Ние, които искаме да живееме нормално и все по добре, НИе които изнермогвахме по врем на тошовизЪма и социализЪма, докато червените боклуци пируваха за наша сметка,

ТРЯБВА ДА пратиме всички оцелели червени парцали ЗАВИНАГи на бунището на историята!

Само това е лечението срещу червената чума!
Това , което е построено и спестено през последните 10 години НЕ ТРЯБВА да попада в ръцете на московските нмекерата, за да не бъде опустошено!

Добави коментар

Водещи новини