ДБГ с позиция за напускането на Найден Зеленогорски

  • 12 септември 2019 15:42

  • 1011
  • 2
ДБГ с позиция за напускането на Найден Зеленогорски
© Булфото (архив)

Изпълнителният съвет на Движение България на гражданите изразява огорчение от решението на г-н Найден Зеленогорски да напусне партията, най-вече за начина, по който беше направено и избрания момент.

Това се казва в официална позиция на ИС на ДБГ по повод решението на Найден Зеленогорски и още трима негови съпартийци да напуснат партията. Публикуваме становището на ДБГ без редакторска намеса:

"Декларираме своето уважение към приноса на г-н Зеленогорски в партийните дела и желанието му да работи за обединение на дясното в България. Не считаме, че при наличието на десетки десни партии, сред които и такава, учредена неотдавна от друг бивш член на ДБГ, обединението се постига със създаването на още една нова, но искаме да вярваме в искреността на мотивите.

Напускането на партията месец и половина преди изборите е акт, който цели разколебаването ни в изпълнението на резолюцията на Националното събрание на ДБГ от 30 септември 2019 г. за „разрушаването на монопола на ГЕРБ в местната власт“. Подобно действие няма да донесе дивидент на някой от десните кандидати за кметове в София, а има за цел да навреди на ДБГ и да подпомогне ГЕРБ. Политици с 29 годишен опит добре си дават сметка за това".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1011 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.09.12 | 19:41

2

Живи комунисти.

залез

2019.09.12 | 17:14

1

ДБГ грозно излъга избирателите си. Комунизирането на тази партия ще доведе до мащабен отлив на избиратели.

Добави коментар

Водещи новини