Весела Лечева: Мая Манолова може да обедини гражданите и партиите

  • 11 септември 2019 18:23

  • 811
  • 5
Весела Лечева: Мая Манолова може да обедини гражданите и партиите
© Кадър - БНТ

Poznawam Maq Manolowa много отдавна. Тя е един енергичен човек, който винаги има хъс за решаване на проблемите. Тя не дели хората на "сини" и "червени".

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от БСП Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Лечева е родена на 20 май 1964 г. във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия, която коментира темата за предстоящите местни избори. "В София Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е получила най-много номинации и се надявам на днешното заседание на градската организация кандидатурата й да бъде одобрена. На 15 септември ще има заседание на НС на БСП и там ще бъдат одобрени всички номинации за местните избори. За мен Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ще получи широка подкрепа. Аз съм убедена, че тя ще успее да смени модела в София. Софиянци чакат скоростно решаване на проблемите си. Нагледахме се на некачствени ремонти. София не е само центъра. Проблеми има в цяла София. Ние няма да сключваме сделка с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Това ще е сключване на един договор, чрез който ще решаваме проблемите на София. В тази кампания ние издигаме личности за кандидати за кметове. Тези личности могат да поемат анагажименти и да ги изпълняват. Надявам се на една позитивна, честна и открита кампания. Ние отчитаме нашите грешки. Казваме на хората, че заставаме пред тях с нашите алтернативни предложения и ще водим една позитивна кампания. Личност като Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на обединява гражданите и политическите партии. Готови сме да влезем в една широка коалиция, която я подкрепя", категорична бе Лечева.

"Искам да обещая на гражданите от Велико Търново, че ще направя всичко възможно да не ги разочаровам. Надявам се на честна предизборна кампания, за да не се подменя вота на българския народ. Надявам се удвоим общинските си съветници навсякъде и да спечелим максималоен брой кметове", разкри депутатът от БСП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
811 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
стефан евлогиев

2019.09.12 | 00:34

4

Нека всеки да мисли за родния си град ? Лечева да не се тревожи за София!

2019.09.12 | 03:04

5

Като гледам ти много си се загрижил. Боклук и мизерия.

Уча се !

2019.09.11 | 23:19

3

Вие от БСП-БКПрестъпници, наистина ли ни мислите нас, българския народ, за толкова тъп ?!

Кого ще обедини Манолова, която напусна БСП ?

Ако е проформа, няма как да е обединител !

Ако е напуснала наистина и БСП я подкрепи, означава раздор в червената партия !

Със сигурност има хора в БСП, които ще са против нея !

Ако няма, значи тя работи за БСП !

HI ,,Избирател"...

2019.09.11 | 22:44

2

....много ниска култура имаш ?!Ти да не си каруцар...,нали познах...?!Лъхаш на простотия и нисичък интелект...!

Избирател

2019.09.11 | 19:13

1

Мая Костинбродска може да обедини само червените доносници във всички партии!

Всики знаем колко много си ограничена и тъпа, простакесо долна!

Я по добре кажи, смени ли памперсите на стреляната ти мутра в къщи, червена к.урво!?

Добави коментар

Водещи новини