Татяна Дончева подкрепи Мая Манолова и обяви: Падне ли София, пада ГЕРБ

  • 10 септември 2019 12:17

  • 10550
  • 29
© Novini.bg

В София ще имаме само листи. Ще подкрепя кандидатурата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Това заяви пред журналисти лидерът на политическа партия "Движение 21" Татяна Дончева, която внесе документите за регистрация за участие в предстоящите местни избори, предаде репортер на Novini.bg

С решаването на въпроса с финансирането на партиите, така както решиха лицето Слави Трифонов и лицето Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, на практика убиха малките партии. Възможността за нормално държавно финансиране на малки партии, което е в стотици пъти пъти по-малко от финансирането на големите партии, но даваше възможност да бъдат покрити основни разходи - за наемане на зали, за общуване с хора, за издаване на рекламни материали, сега не е налице, така че "Движение 21" е ограничило участието си до места, където смятаме, че имаме повече шансове. На доста места ще участваме в коалиции, заяви Дончева.

В отговор на въпрос защо е решила да подкрепи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в каза: "Тези избори са с голям залог, в тях няма нищо местно и говоренето за кучета, котки, градинки и градски транспорт в столицата е неуместно, тъй като решенията на Столичната община много отдавна са подчинени на корупционните мераци на управляващите и цялата община е обрасла в тежки схеми. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е много симпатична, но трябва да знае, че присъствието ѝ в Изпълнителната комисия на управляващата партия и обслужването на тази партия във финансово-икономически схеми я прави съучастник, независимо дали изглежда симпатично и усмихнато. Тя не може да каже, че няма нищо общо с Орлин Алексиев, с Андрей Иванов и много други лица, които са известни със своето мишкуване в общината. Управляващата партия дотолкова се е сраснала с този начин на правене на политика, че можем да кажем, че Фандъкова не е кмет, а е изпълнителен директор на софийската фирма на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това не е кмет, това не е политическа фигура, това не е управник на един град. Чух я какво говори тази сутрин, как хората не мислели за София - напротив, хората много мислят за София. София е разковничето за тръгването на България по друг път, както беше през 2005 година. Сега много повече хора, отколкото през 2005 година, разбират залога. Падне ли София, пада ГЕРБ и цялото мутренско управление, което е белязало нашата страна и ще има тежки последици, които ще изкупваме много години наред. Но все отнякъде трябва да се започне. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на има повече шанс за успех. Важно е да се прекъсне тази верига свински черва в Столична община и тя да започне да работи по нормален начин, защото отстраняването на корупционните обвързаности дава възможности за вземане на полезни решения в интерес на гражданите, за преценяване на обществени поръчки с оглед на полза, а не с оглед на нагушване на някакви приближени на властта фирми".

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
10550 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар

2019.09.11 | 16:42

29

Дончева както винаги мечтае за един голям и де.бел к,ур, ама Не на изборите, а в простия й бесепарски г.ъз!
За нейно съжаление НИКОЙ не сика да се жертва!
Много е грозна и злобна горката!

2019.09.11 | 10:17

28

Дончева ,както винаги е точна и изключетелно права за управлението на Борисов и Софийската му фирма/община Сафия град/ с изпълнителен директор Фандъкова

надарена кака

2019.09.11 | 10:08

27

Дреме ми на пипинката розова!

????

2019.09.10 | 15:34

22

Да,"другарко-госпожо" Дончева,"другарят-господин" Борисов трябва да си ХОДИ,ТОЙ вече е НЕНУЖЕН,ВРЕДЕН за "държавата" ни,но ИДВАТ Манолова,Станишев,Гергов,Масларова.....,Петков,.....,Дончева........,!? Вие ЗНАЕТЕ ли ИМЕНАТА на тези ,които ПРОМЕНИХА листата на "БСП" за Евровота,"другарко-госпожо" Дончева,КАК коментирате? КАКВО е РАЗЛИЧИЕТО между "ГЕРБ" и "БСП" освен "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ"? КАКВО "другарко-госпожо" Дончева? КОЙ и ЗАЩО се СРАМУВА от думата КОМУНИСТ? Ех,"другарко-госпожо" Дончева!? НАРОДЕ????

2019.09.11 | 07:37

26

Ходи си ти бе, червен боклук!

гост

2019.09.11 | 01:29

25

Тази пача помни ли мафиотските поправки на закона, които лично тя прокара - Ванко - 1 и т.н.
Дърта кошница и ялов политически проект.

2019.09.10 | 19:04

24

К.урвата на МУЛТИГРУП подкрепя К.урвата на братя Галеви!

Нема лошо, НИЩО ново при червените боклуци!

Никога

2019.09.10 | 15:44

23

………… и тогава се връщате отново вие на власт - старите комунистически чанти - изгладнели, освирепели, безпощадни...……. и какъв живот...……….

Мъченик на комунизма

2019.09.10 | 14:46

21

При Жан Виденов кризата беше 1996-97,поправям се!!!

2019.09.10 | 14:41

20

Хаха и какво? Стани да седна?

Ванко 1

2019.09.10 | 14:38

19

Думите на тази другарка са отдавна обезценени. Мутракесата- адвокат на най големите български мутри- червени престъпници и нейната партия отдавна са без електорат. А това, както и студеното легло водят до видими ментални проблеми. Затова никой не се учудва и не обръща внимание на глупостите и.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини