ГЕРБ подписа споразумения за местните избори с "Обединени земеделци" и Български демократически форум

  • 09 септември 2019 11:25

  • 664
  • 0
ГЕРБ подписа споразумения за местните избори с "Обединени земеделци" и Български демократически форум
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подписа днес в централата на партията в София рамкови политически споразумения за местните избори с ПП "Обединени земеделци" и ПП "Български демократически форум". Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

От страна на "Обединени земеделци" споразумението е подписано от председателя на партията Петя Ставрева, а от страна на ПП "Български демократически форум" - от председателя Жаклин Толева.

С оглед на успешното партньорство от европейските избори тази пролет и постигнатата убедителна победа на тях, ръководствата на ГЕРБ, "Обединени земеделци" и "Български демократически форум" се договориха ползотворното сътрудничество да продължи и за местните избори, се посочва в съобщението.

В документите се посочва, че структурите на ПП ГЕРБ могат да сформират коалиции с "Обединени земеделци" и "Български демократически форум" за съвместно явяване в различни общини чрез излъчване на обща кандидатура за кмет и обща листа с общински съветници.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
664 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини